2777
2789
عنوان

همسر خسيس

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 119 پست
من ی بار با دوستم حرف میزدم میگفت این ماه میخوایم بریم شهروند خرید. آخرین بار که رفتیم پارسال بود. ن ...

نه بابا،خودطرف گیریم نخوره بچش چی ؟!مهمون چی!

تنهاییوغربت😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۵۰برا۷ریدخوراک شملبخری؟

وات؟ 😕

😂😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

عین شوهرم منم همش به فکر پس اندازه هفته پیش 10میلیون گذاش حساب دریغ از یه قرون که برا یخچال خرج بشه هی میگم میوه بخر  شیر ماست ولی اثلا اهمیت نمیده خودم باید با بچه کوچیک برم بخرم

ولی جیب خالی نمیزازه

وای مگه میشه با ۲۵۰ همه این کارارو انجام داد منم اصلا ولخرج نیستم ارایشگاهم نمیرم خودم انجام میدم ولی همون ی دکتر بخوای بری زیر صدتومن نمیشه واسه سرماخوردگی کلانم ی رب و روغن بخری بقیش تموم میشه.پس بقیه مخارج چی میشه.ماها که زیر خط فقر زندگی میکنیم و۳ نفریم ماهی دوتومن خرج خونمونه 

از خساست بگذریم قصدم پز هم نیس بخدا ...بگین ولخرجی شوهرمو چجوری کنترل کنم بخدا مردا یا ازین ور بوم میوفتن یا ازون ور همه جا گفتم تنها عیبش همینه

خدایا روزی من کن در دنیا زیارت حسین در آخرت شفاعت حسین

هر کسی یه جورایی درگیره شوهر من دو شیفت کار میکنه ولی نمیتونه خرجمون برسونه سه هفته دیگه زایمان میکنم هیچی پول نداریم دلم براش کبابه خیلی وقتا میدونم دلش یه چیزی میخواد اما نداره که بخره خدا از آدم بی انصاف نگذره صاحب خونمون خیلی بی رحمه اجاره رو از 350 کرد 1200 نصف حقوقمون میره برا اون بقیشم قسط و خرج دکترم میشه خیلی دلم گرفته خیلی

خب چجوری میتونی با 100 تومن بخری‌؟  یه روسری 100 تومنه حالا میگی پس انداز میکنی ولی یه شارژ ...

ب سختی سالی یه بار عید خرید لباس لوازم ارایشم ک هیچ نت و شارژم میخوایی چکار مگه تلفن تو خونه نیست تازه پول تلفن خونمم ۲۰هزار میاد میگه خورت با اون ۱۰۰ تومن بده انقدر میمونه قطع میشه بابام میریزه آخ نخند خواهری دلم خونه

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
هر کسی یه جورایی درگیره شوهر من دو شیفت کار میکنه ولی نمیتونه خرجمون برسونه سه هفته دیگه زایمان میکن ...

عزیزدلم ناراحت نباش بچه بیاد روزیشم میاد فکر سلامتی بچه باش فقط

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
هر کسی یه جورایی درگیره شوهر من دو شیفت کار میکنه ولی نمیتونه خرجمون برسونه سه هفته دیگه زایمان میکن ...

بخدا توکل کنین....بخدا همه شرایطشون مثل شماست....انشالله جوجت میاد روزیتون چندین برابر میشه این روزا جبران میشه