2777
2789
عنوان

همسر خسيس

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 119 پست
خدا به زندگی همه برکت بده انشاالله دلم از این میسوزه دنیایی شده که پدر پشت پسرش نیست مادرش دعا میکنه ...

عیبی نداره جانا...ما هم مثل شماییم...اما همیشه گفتیم بازم میگیم خدایا مارو محتاج خودت کن نه غریبه ها...شماهم از خودش بخواین چشمتون به پدرو مادر نباشه که بد زمانه ای شده.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

كاش فقط مشكل خسيسي باشه. نظافت شخصي كلا تعطيل ، مسعوليت پذيري تعطيل ،بريم سفر بيايم تا چندماه چمدونا ...

پس کلا ادم بی خیال و تنبل و مسئولیت نشناسیه و مشکلش خساست نیست. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!
منم شوهرم خوراک همه چی هرچی بخوام،برا لباس خریدن اذیتم میکنه،براخودمم پول بخوام نمیده میگه هرچی لازم ...

منم خوراکی میخره ولی پول توجیبی ولباس وایناهیچی 😔

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  

الهی بمیرم،شوهر من فقط واسه خودش خسیسه.از صبح تا شب سر کار یه کیک نمیخره که بخوره،ولی موقع خونه اومدن هر چی که ما دوست داریم میخره میاره خونه😢هر چی داره هم من گرفتم براش.😢😢😢

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
ولی خیلیا اینجورینااا

میدونم عزیزم

همسر خودم یه نمونه اشه! 

ولی این تاپیک جای مناسبی برای گفتنش نیست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔