2777
2789
عنوان

همسر خسيس

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 119 پست

[QUOTE=111594211]فداتشم ممنون از همدردیت کاش نداشت دردم از نداریش بود اینکه داره و برای زن و بچه بدبخت خرج نمیکنه از ...[/QUOشایدجمع میکنه خونه ای چیزی بخره

تنهاییوغربت😔😔
عزیزم غصه نخور منم همینجوری بودم و هستم شوهرم بنده خدا سه شیفت کار میکنه یعنی امروز صبح ک بره سرکار ...

خدا از باعث و بانی این اوضاع نگذره تا قبل از گرونیا بهتر بود الان جهنم شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه فایده😢😢😢شوهر من میگه الان پس انداز میکنم بعدا راحتیم بهش میگم اون موقع پیر میشیم ن چیزی میتونیم بخوریم ن بگردیم

الان عمه هام عمو هام چندباره دعوت کردن ما اونارو دعوت نکردیم هی خسیسیش میشه میگه رفت آمد کردن پول میخواد آدم رفت آمد نکنه افسرده میشه😢

راست میگی واقعاچرامردااینحورن بالاخره یجوری ادموحرص میدن شوهرم هروزماشین میخره میفروشه پولوحیفومیل م ...

من حقوقشو ازش گرفتم اول ماه بهش پونصد میدم از وسط ماه التماس میکنه بهش نمیدم دیگه 😂😂😂

خدایا روزی من کن در دنیا زیارت حسین در آخرت شفاعت حسین

یخورده توضیح بده شاید نداره  مثلا خسیس دیدم برا هر دونفر یه دونه تخم مرغ نیمرو میکنه  خو ...

اگر نداشته باشه ادم ميگه نيست ، ولي شوهرم من يا پس انداز ميكنه طوريكه تو خرنه هيچي نيست ولي از پولش خرج نميكنه وهمش وام برميداره تا پولاش بره به قسط 

فکراتو باید بکنی مینونی به خانواده خودش بگی اینکه نشدزندگی پس شریک زندگی یعنی چی

نميدونم گفتن به خانواده ها كار درستي يانه ؟ ميترسم يهو همه چيز بهم بريزه 

نميدونم گفتن به خانواده ها كار درستي يانه ؟ ميترسم يهو همه چيز بهم بريزه 

خانواده ها میدونن ولی چه کنن

مامان من همیشه میگه شوهر تو خسیسه میگه پولاشو میخواد ببره گور 

من میگم ن مامان جون شوهرمن ماهه اصلا خسیس نیس

كاش فقط مشكل خسيسي باشه. نظافت شخصي كلا تعطيل ، مسعوليت پذيري تعطيل ،بريم سفر بيايم تا چندماه چمدونا تو خونس حاضر نيست ببره انباري ، ماشين كثافت ازش ميباره حاضر نيست دست بزنه ، وسيله خونه خراب شه ماه ها خراب ميمونه 

خانواده ها میدونن ولی چه کنن مامان من همیشه میگه شوهر تو خسیسه میگه پولاشو میخواد ببره گور  م ...

اينطوري ما مزيض ميشيم به حال زن وضعيتش با مرد فرق ميكنه ، الان من كلي بيماري گرفتم 

شوهرمنم همینجوره یروز میخره بیست روز نمیخره همیشم میگ ندارم حقوق ندادن. یکسال و نیمه ازاول ازدواج. م ...

یه بار اساسی گوششو بپیچون جلو خانواده خودش شرمنده اش کن همه این حرفا رو جلو برادر خواهر مادر پدرش بزن خودتم مظلوم کن با لحنی که بهت حق بدن اگه درست نشد از راه های اساسی تر پیش برو