2777
2789
عنوان

همسر خسيس

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 119 پست
کاش این بگه هرچی لازم داری برابچهامیخره برامن زورش میاد

هرچی لازم دارم نمیخره که فقط حرفشو میزنه شاید از ۱۰تایکیشو بخره،حرف لباسم بشه دیگه بدتر   

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

چرا؟بخورین و بیاشامین ولی اسراف نکنین...نخورین فردا عروس یا دامادتون صاحاب میشن و به ریشتون میخندن.. ...

اره اما چکار کنم دیگه بریدم بسکه دعوا قهر کلا مال پرسته ارزومه بمیره تا بلکه بتونم برای خودم و پسرم زندگیه رویایی بسازم

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اسی خسیس ندیدی 

250 خوبه که شوهر اول من روزی هزار تومنم راضی نبود بهم بده

باز خوبه یخچال تو اول ماه پر میشه 

اون نکبت اول ماهشم بخچال منو پر نمیکرد همیشه دعوامون سر این بود حداقل اول ماه یه زره خرید کن واسه خونه

شاید نداره بنده خدا الان خیلی ها تو شرایط شما هستن 

دمش گرم من ماهی ۱۰۰ کلا میگیرم

یعنی با اون 100 تومن شما لباس هم میخری پول دکتر هم میدی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دم شوهر توهم گرم من اصلا نمیگیرم😐ارایشگاه که اصلا نمیرم فقط ابرومو برمیدارم که اونم تو خونه خودم ان ...

منم همینطور  

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

من ی بار با دوستم حرف میزدم میگفت این ماه میخوایم بریم شهروند خرید. آخرین بار که رفتیم پارسال بود. نزدکی هفتصد خرید کردیم تا حالا همه چی داشتم. قیافم دیدنی بود باورم نمیشد🤐

دم شوهر توهم گرم من اصلا نمیگیرم😐ارایشگاه که اصلا نمیرم فقط ابرومو برمیدارم که اونم تو خونه خودم ان ...

الهی بمیرم یعنی اصلا نمیگیری شوخی نکن لطفا من حساسم 

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
چیزی نده بخور وقتی یخچال خالی شد شام نهارم درست نکن بگو وسیله نداریم والا  

شوهرمنم همینجوره یروز میخره بیست روز نمیخره همیشم میگ ندارم حقوق ندادن. یکسال و نیمه ازاول ازدواج. منم هیچی نداریم یبار دوروز قهرکرد میرفت بیرون ساندویچ میخورد من نمیدونستم تو خونه گشنه بودم. الانم ک رفته یعالمه سیب زمینی ریز گرفته 5تومن.هرروز سیب زمینی ابپز

. منم واسم ضرره. تازگی سرمام کرده گفتم خرما بخر ارده بخر گفت ندارم مجبور شدم از مادرم بگیرم مث همیشه. شش ماهه گوشت نخریده. 

اره خداشاهده 

خب چجوری میتونی با 100 تومن بخری‌؟ 

یه روسری 100 تومنه

حالا میگی پس انداز میکنی

ولی یه شارژ موبایل و نت و یه رژ لب میشه 100 تومن دیگه!

چجوری جمع میکنی؟

شوهر شما هم خسیسه😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔