2777
2789
عنوان

همسر خسيس

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 119 پست

همون خرید اول ماهو خیلی پرو پیمون انجام بده..مثلا داریم شیرای پاکتی مدت دار...

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من شوهرم براخوراک بدنیست ولی زورش میادبهم پول بده وضعش خوبه ولی همیشه جیبم خالیه

منم شوهرم خوراک همه چی هرچی بخوام،برا لباس خریدن اذیتم میکنه،براخودمم پول بخوام نمیده میگه هرچی لازم داری بگو بخرم 

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بهش میگی؟؟؟؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
خودش سركارشون ناهار وميوه هست ، گفتم به خانواده بگم پادرميوني كنن درست نشد يك فكري كنم كلا ماهي ٢٥٠م ...

اوووووه

بگو میخوای یکمم هنوز نگه دارم بدم تو بذاری رو پس اندازت؟ 

خدایی خیلی خسیسه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
الان میان از دست و دلبازی همسراشون میگن بعدم میگن کل حسابش دست منه و ...

😂😂😂😂😂😂

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  

خيلي باهاش حرف زدم وصبوري كردم ولي هميشه ميگه باز فهميدي پول پس انداز كردم ميخاي خرج كني ،،هميشه ميكه اگر زماني خانوادت مشكلاتمونو بفهمن من طلاق ميگيرم ، نميدونم كار درست ميكنم يا نه

خودش سركارشون ناهار وميوه هست ، گفتم به خانواده بگم پادرميوني كنن درست نشد يك فكري كنم كلا ماهي ٢٥٠م ...

واااای .....تعریفم از خسیس  عوض شد 

شوهره من افتضاح خسیسه 

ماهی ۱۳۰ تومن پول یارانه مال منه 

منم اضافه میارم جمع مکنم باهاش لیزر میکنم

دمش گرم من ماهی ۱۰۰ کلا میگیرم

دم شوهر توهم گرم من اصلا نمیگیرم😐ارایشگاه که اصلا نمیرم فقط ابرومو برمیدارم که اونم تو خونه خودم انجام میدم صورتمم مو ندارع موهامم هیچوقت رنگ نزاشتم

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست
من شوهرم میخره ولی کم . ولی اهل لباس خریدن نیست هممممممیشه سر لباس خریدن بحث داریم. باورت میشه خون ...

مث شوهر من😃

فالله خیرحافظاوهوارحم الراحمین یا خدا من ازتو حاجتمو میخوام