2777
2789
عنوان

بچه سه سالم حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 86 پست

ممکنه ویروس روزلا گرفتخ باشخ. عزیزم چرا اجازه دادی به بچت دگزا بزننن؟ میدونی تا ۶ ماه بدنش هیچ کلسیمی جذب نمیگنه؟ کدوم شهری ؟ اگه اصفهانی ی دکتر بهت معرفی میکنم از در مطب که رفتی داخل بچت خوب میشه رد خور نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خدایی نکرده مریضی بدی نگرفته رنگش زرد شده

برای تبش پروفن ندادن؟کلا تب رو قطع میکنه ها

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اخه کلا خوابه اصلا بیدار نمیشه من سر بارداری این خیلی عذاب کشیدم استراحت مطلق بودم چون دوتا سقط داشت ...

عزیزم فقط مایعات حتما بده بخوره .عفونت زودتر از بدنش دفع میشه.... غذانخوردن مهم نیس.کم ابی خطر داره خدانکرده بدن بچه دهیدراته میشه...اینارو از خودم نمیگم دکتر پسرم گفت😁😁😁

خیلی ممنون

خانمی شاید رزولا گرفته 

اخه پسر منم گرفته بود تا ۴ یا ۵ روز تبش با هر ۳ ساعت شیاف میومد رو ۴۱ 

یعنی تمام ازمایشهاش خوب بود و مشکلی نداشت هیچ پزشکی هم تشخیص نداد تا اینکه همین دکتر با یه ویزیت ساده فهمید و گفت سه روز بدتش بعد تب دون قرمز میشه و شاید یه کم اسهال 

بعد خوب میشه 

همونم شد 

یعنی کوچولوی من با اون مریضی نصف شد بمسرم واسه همه کوچولوها

گلم اولا نگران نباش ، خود من دوماه پیش دچار این ویروس شدم ، خیلیییییی بد بود ، خیلییییی . ولی خوب انشالله زود خوب میشن . دل درد و بدن  درد و تب . ولی هیچ عوارضی نمیزاره . باید دوره اش طی بشه ، اصلا نگران نباشید ، شما دکتر که بردید ، دارو هم میدید انشالله زود خوب میشن .

بعد از این ها عزیز جان توی مفاتیح یه دعا هست برای قطع شدن تب . دعای نور یا دعای حصرت فاطمه هم میگن اواخر مفاتیح ، این روپیدا کنید و بخونید ، عااااالی ، در حد معجزه انشالله حال بچه ی گلتون زود خوب میشه

سلام😊 
فرستادم شوهرم پروفن بخره  ممنون

فقط بروفن دادی..بعد یه مدت یهو بچه عرق میکنه سریع لباسشو عوض کن  لرز نکنه...و بار اول  بروفن کمتر از دوز اصلی بده بچه من بار اول بروفن خورد یهو انقد دمای بدنش پایین اومد لرز کرد ده دقیقه همینجور میلرزید داشتم سکته میکر م