2777
2789
عنوان

بچه سه سالم حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 86 پست
جفت پسرام اینجوری شدن یکی که دو شب بیمارستان بستری اون یکی هم با استامینوفن و ایبو پروفن کنترل میکرد ...

عزیزم بروفن نصف وزن هست.به ازای هر کیلو وزن نیم سی سی.

ولی چقدر خوب که گفتی با آب پرتقال قاطی کردی روش خوبیه.من نمی دونستم 

اره اییوپرفن با معده خالی درد معده میاره،.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمی حتما ببرش پیش دکتر معصومی اصل

فوق تخصص بیماریهای عفونی کودکان 

یعنی هر جا که هست خدا حفظش کنه

تو اینترنت سرچ کن 

بیمارستان و مطبش روزاش هست 

مطبش تو کوی نصر هست 

تو بیمارستان میلاد و چندتا بیمارستان دیگه هم هست.

[QUOTE=111591820]عزیزم بروفن نصف وزن هست.به ازای هر کیلو وزن نیم سی سی. ولی چقدر خوب که گفتی با آب پرتقال قاطی کر ...[/QUOTدکترش گفت اگه ۷ کیلو ۷ سی سی اگه ۱۰ کیلو ۱۰ سی سی 😕

دکترش گفت با اب میوه طبیعی بده گفت تو شیر نریز که سم تولید میکنه و بشدت خطرناکه

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

پسر منم دوسال و نه ماهشه امروز روز پنجم مریضیشه من گفتم امروز دیگه خوب میشه اما صبح که بیدار شد بدتر بود کلا گریه که بدنم درد میکنه از تخت بلند نشد هیچی هم نمیخوره سه روزم تب داشت که با انتی بیوتیک قطع شد یه ویروس اشغالیه که ده روز طول میکشه اگه چیزی نمیخوره ببر سرم بزنن براش

کسی چیزی نمیدونه?

پسر من سه و نیم هس هفته پیش اینطور شد دکتر متخصص عفونی کودکان بردم.. گفتم هیچی نمیخوره گفت عب نداره فقط تپش کنترل کن اگه با شیاف نیومد پایین بروفن بده....بعد گفت فقط مایعات زیاد بده سیب بپز ابشو بده بخوره چای کم رنگ شیرین  بده بخوره  مرغ بپز آبشو بده بخوره ..اگه حال نداره بلند شه یه نی بلند و گشاد بگیر با نی بخوره پسر من ۴ روز اول هیچی نخورد فقط اب و چایی و اب سیب پخته با یکم نون لواش اونم شاید کمتر از کف دست...ویروسه دوره اش بگذره خوب میشه فقط تبش نزار بالای ۳۸ و نیم بره یهو تشنج میکنه ..تب پسر من مقاوم بود با اینا پایین نیومد مجبور شدم شربت .بروفن کودکان بدم