یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
الان فقط حسرت یه چیز رو میخورم پدربزرگم رو دوباره ببینم دوباره ببوسمش و دوباره باهاش حرف بزنم 😭😭😭شادی روحش صلوات
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
یه رشته خوب نخوندم مخصوصا تو دبیرستان خیلی تنبلی کردم و عششششق تمام حسرت وجودم بوده و امید ...
مجردى مگه؟
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️