بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش میشد حرف این شوهرارو فهمید. واقعا نمیفهمم چی میخواد. مطمئنم خودشم نمیفهمه
اره بخدا نمیفهمه 😢😢😢😢میگه تاعید 😢خداهم از من دست کشیده انقد عصبی شدم به همه میپرم میگرنم شدید شده حالم دست خودم نیست.مثلا امشبم رابطه خوب دتشتیم بعد باحرفاش قلبمو سوزوند
اره بخدا نمیفهمه 😢😢😢😢میگه تاعید 😢خداهم از من دست کشیده انقد عصبی شدم به همه میپرم میگرنم شدید ش ...
وای مثل شوهر من. وقتی باهم خوبیم یه کار میکنه حال خوبمونو زهر جونمون کنه
گیر کردم تو یه دوراهی تاریک و خفه... هردو راه نفسمو میگیره ازم. نگاه نکن که میخندم شوخی میکنم... دلم پر از درده... هیچکی نمیفهمه چی میکشم. فقط برا فراموش کردن مشکلاتم میام نی نی سایت... توروخدا با دلای پاکتون برام دعا کنین. توروخدا........
وای مثل شوهر من. وقتی باهم خوبیم یه کار میکنه حال خوبمونو زهر جونمون کنه
خدا ازشون نگذره میگم بریم جداشیم این چ زندگیه اگه قراره اینجور باشیم چرا بمونیم باهم .میگه من راضیم بمن چی کار داری😭😭😭😭😭خیلی سخته کسی حرفاتو نفهمه .دقیقا اینم منت تمام این چندروز که یکم بهتر شده بود رو گذاشت رو سرم خدا لعنتش کنه
خدا ازشون نگذره میگم بریم جداشیم این چ زندگیه اگه قراره اینجور باشیم چرا بمونیم باهم .میگه من راضیم ...
انشالله که جفتمون خوشبخت بشیم ازین به بعد...
گیر کردم تو یه دوراهی تاریک و خفه... هردو راه نفسمو میگیره ازم. نگاه نکن که میخندم شوخی میکنم... دلم پر از درده... هیچکی نمیفهمه چی میکشم. فقط برا فراموش کردن مشکلاتم میام نی نی سایت... توروخدا با دلای پاکتون برام دعا کنین. توروخدا........