2777
2789
عنوان

😔😔😔غمگینم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 30 پست
خدا بهت صبر بده من مجردم و تجربه ای ندارم. اما این شرایطی که گفتی خیلی سخته من باشم تحمل نمیکنم

😢😢😢😢😧منم ک دادم تحمل میکنم داغون شدم خدا براهیچکس نیاره .خیلی تحت فشارم روحم داغون شده ..چندوقتی میبردم بیرون و نهار وشام میومد باز اینجوری میکنه  😢هیچی ازم نمونده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش میشد حرف این شوهرارو فهمید. واقعا نمیفهمم چی میخواد. مطمئنم خودشم نمیفهمه

اره بخدا نمیفهمه 😢😢😢😢میگه تاعید 😢خداهم از من دست کشیده انقد عصبی شدم به همه میپرم میگرنم شدید شده حالم دست خودم نیست.مثلا امشبم رابطه خوب دتشتیم بعد باحرفاش قلبمو سوزوند 

اره بخدا نمیفهمه 😢😢😢😢میگه تاعید 😢خداهم از من دست کشیده انقد عصبی شدم به همه میپرم میگرنم شدید ش ...

وای مثل شوهر من. وقتی باهم خوبیم یه کار میکنه حال خوبمونو زهر جونمون کنه

گیر کردم تو یه دوراهی تاریک و خفه... هردو راه نفسمو میگیره ازم. نگاه نکن که میخندم شوخی میکنم... دلم پر از درده... هیچکی نمیفهمه چی میکشم. فقط برا فراموش کردن مشکلاتم میام نی نی سایت... توروخدا با دلای پاکتون برام دعا کنین. توروخدا........     
نه گلم این چ حرفیه. شمام ببخش جوابی ندارم چون تجربه همچین موقعیتی ندارم. برات دعا میکنم یادم میمونه ...

مرسی عزیزم حتما دعام کن بگو خدا دریا خیلی داغونه 😢

وای مثل شوهر من. وقتی باهم خوبیم یه کار میکنه حال خوبمونو زهر جونمون کنه

خدا ازشون نگذره میگم بریم جداشیم این چ زندگیه اگه قراره اینجور باشیم چرا بمونیم باهم .میگه من راضیم بمن چی کار داری😭😭😭😭😭خیلی سخته کسی حرفاتو نفهمه .دقیقا اینم منت تمام این چندروز که یکم بهتر شده بود رو گذاشت رو سرم خدا لعنتش کنه

خدا ازشون نگذره میگم بریم جداشیم این چ زندگیه اگه قراره اینجور باشیم چرا بمونیم باهم .میگه من راضیم ...

انشالله که جفتمون خوشبخت بشیم ازین به بعد...

گیر کردم تو یه دوراهی تاریک و خفه... هردو راه نفسمو میگیره ازم. نگاه نکن که میخندم شوخی میکنم... دلم پر از درده... هیچکی نمیفهمه چی میکشم. فقط برا فراموش کردن مشکلاتم میام نی نی سایت... توروخدا با دلای پاکتون برام دعا کنین. توروخدا........