2777
2789
عنوان

😔😔😔غمگینم

292 بازدید | 30 پست

بچها دلم میخواد بذارم برم بخدا..برم یه جا هیچکس منو نشناسه .خیلی خستم حس میکنم دیگه اصلا توان ادامه زندگی رو ندارم 😔خیلی روم فشاره قلبم سنگین شده😔..کاش بشه فرار کرد تواوج جوونی دلم سیاهه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا حال تورو دارم. یا شاید بیشتر.... دلم مرگ میخواد

گیر کردم تو یه دوراهی تاریک و خفه... هردو راه نفسمو میگیره ازم. نگاه نکن که میخندم شوخی میکنم... دلم پر از درده... هیچکی نمیفهمه چی میکشم. فقط برا فراموش کردن مشکلاتم میام نی نی سایت... توروخدا با دلای پاکتون برام دعا کنین. توروخدا........     
منم دیشب همین موقع دقیقا همین حسو داشتم و گوله گوله اشک می‌ریختم. صبور باش خدا بزرگه

چیکار کنم نهار وشام نمیومد چندوقته داره میاد باز حالا منت میداره که باز پروشدی😢😢خیلی خوب بودیم عاشقانه ترین بودیم سه ماهه رابطمون داغونه ..هرچی میام توضیح بدم گوش نمیکنه نمیفهمه منو 😭😭😭😭میگه من مشکلی ندارم😢😢😢خیلی داغونم ..بش میگم پس جداشیم منو میپیچونه میگه راضیم چیکار کنم گم اوردم

ببرش پيش يه مشاور

یروز بردمش نیومد دیگه😢😢😢میدونم منو دوست داره ولی حرف از جدایی میزنه و حرفهای دلسرد کننده .بخدا دلی برام نمونده😢😢خیلی حالم بده 

چیکار کنم نهار وشام نمیومد چندوقته داره میاد باز حالا منت میداره که باز پروشدی😢😢خیلی خوب بودیم عاش ...

خدا بهت صبر بده من مجردم و تجربه ای ندارم. اما این شرایطی که گفتی خیلی سخته من باشم تحمل نمیکنم

رفته بودیم مسافرت یه آقا تو همون ساختمونی که ما مستقر بودیم فوت کرد  نمیدونی چه حسرتی کشیدم. م ...

😭😭😭😭😭😭😭😭من که هیچ امیدی ندارم دلم خیلی شکسته ...تو بهترین روزام انقدر عذابم میده 😢😢😢😢😢

😭😭😭😭😭😭😭😭من که هیچ امیدی ندارم دلم خیلی شکسته ...تو بهترین روزام انقدر عذابم میده 😢😢😢😢😢

کاش میشد حرف این شوهرارو فهمید. واقعا نمیفهمم چی میخواد. مطمئنم خودشم نمیفهمه

گیر کردم تو یه دوراهی تاریک و خفه... هردو راه نفسمو میگیره ازم. نگاه نکن که میخندم شوخی میکنم... دلم پر از درده... هیچکی نمیفهمه چی میکشم. فقط برا فراموش کردن مشکلاتم میام نی نی سایت... توروخدا با دلای پاکتون برام دعا کنین. توروخدا........