2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم من از طریق بچه های اینجا با یک گروه تلگرام آشنا شدم که مدیرش خیلی خیلی سخت گیره و بهت کمک میکنه به اهدافت برسی و با انگیزه باشی، گروه هدفه و هرکسی برنامه اش با بقیه فرق داره، برنامه هر کسی مطابق با اهداف و سنشه، کنکوریا هم هستن تو گروهاش از ۱۶ ساله داره تا ۴۰ ساله، اگر هم تنبلی کنی سریع از گروهش حذفت میکنه که رو بقیه اثر نگذاری ، اگه دلت میخواد آی دی ادمینشو بدم بهش مسیج بده عضوت کنه، به من خیلی خیلی کمک کرد، هرچی بگم کم گفتم

موفقیت تحصیلی و هوش رابطه مستقیمی با یکدیگر دارند. شخصی که از هوش بالایی برخوردار است در صورت مساعد بودن شرایط محیطی و انگیزه کافی برای مطالعه، در زمینه تحصیلی پیشرفت زیادی خواهد کرد. البته این بدان معنا نیست که اگر شما در زمینه تحصیلی موفق نباشید لزوما فرد باهوشی نیستید. هوش ابعاد مختلفی دارد و صرفا به هوش ریاضی و تجربی محدود نمی‌شود. متاسفانه اکثر خانواده‌ها می‌خواهند که فرزندشان دکتر یا مهندس شود و این اجازه را به فرزندان خود نمی‌دهند که در زمینه مورد علاقه خود ادامه تحصیل دهند