2777
2789

عیب بدنی یعنی چجوری؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عااقا من شوهر ندارم شوهر کردم بهت میگم😁

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
لک ومک واینا

لک؟؟؟ من ندارم چیزی رو بدنم ولی تازگیا اگزوما گرفته بدنم...شوهرم ندارم😃

به نظرم اون شوهری که از بدن خانومش ایراد میگیره مغزش ایراد داره ! چون نمیدونه بدن همه ی آدما ایراد داره و قرار نیست خانم ها عروسک های بی نقص باشن! همون مدل ویکتوریا سکرتشم بدنش پر از استرچ مارکه ! تورو خدا خودتونو و بدنتونو دوست داشته باشین .مرد ها هم بدنشون پر از ایراده اما جامعه ی مرد سالار اینجوری تعریف کرده که بدن زن باید بی عیب باشه!! 

مگه داری؟

من یه نشانه دارم پشتم

به اندازه یه دسته

رنگش قهوه اییه

شوهرم میبینه قربونش میره🤣🤣🤣

بهش میگه شیرکاکائو😁

ولی بی شوخی

کسی که برا ظاهرت بخادت بدرد زندگی نمیخوره

ما یکی از فامیلامون موهاش خیلی کم بود

همون اوایل اشنایی به خواستگارش گفت. اونم گفت من برام مهم نیست فقط یه جوری بپوشون خونوادم نبینن تا همه چی تموم شه بره😁😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
به نظرم اون شوهری که از بدن خانومش ایراد میگیره مغزش ایراد داره ! چون نمیدونه بدن همه ی آدما ایراد د ...

من بدنم لک داره یه قسمت بدنم

😔

شوهرمم خداییش تابحال چیزی نگفته

ولی همش آدم شوهرام گیر میدن بیا بریم استخر

وای اونا ببینن تو چشمم میکنن

خودمم هیچوقت تابحال استخر هم نرفتم جلوی هیچکسی لخت نشدم از ترس همین که کسی نبینه😔

همش میترسم اگه ببینن وبفهمن چی میشه😔

من یه نشانه دارم پشتم به اندازه یه دسته رنگش قهوه اییه شوهرم میبینه قربونش میره🤣🤣🤣 بهش میگه ش ...

دقیقا منم همچین چیزیه اندازه دستم رو پامه😔😔😔از نوجوانی یهو اومد

چندبارم رفتم دکتر فایده نداشت😔

مگه داری؟

نه

من بدنم لک داره یه قسمت بدنم 😔 شوهرمم خداییش تابحال چیزی نگفته ولی همش آدم شوهرام گیر میدن بیا ب ...

استخر که جلوی بقیه لخت نمیشی

جای مخصوص داره لباستو عوض میکنی مایو هم ی مدلی بگیر که اونجارو بپوشونه

:)
اهان انشاالله خوب بشه زود

ممنون😋

دقیقا منم همچین چیزیه اندازه دستم رو پامه😔😔😔از نوجوانی یهو اومد چندبارم رفتم دکتر فایده نداشت😔

ماله من نشانه ارثیه. از وقتی بدنیا اومدم بوده

خب اگه از لحاظ پزشکی مشکلی نداره وجودش توهم بیخیال باش

قطعا اینا دلیل خوب یا بد بودن کسی نمیشه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️