2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چیزی درمان داره اگر نمیخوای بمونه میتونی لیزر کنی مال منم با لیزر برطرف میشه ولی من تا حالا حتی ب ...

چندسال پیش رفتم گفتن نمیره با لیزر

باز باید برم

دعا کن بگن میره😔

مال من اینطوری پخشه البته عکسو از نت گرفتما

لک لکه دیگه حالا چه فرقی داره پخش باشه یا یه تیکه😂به نظر من اصلا مهم نیست اونا هم چون ندیدن فکر میکنن همونه هر کی پرسید بگو ماه گرفتگیه من تا شما نگفتی فکر میکردم اینم همونه این که ایراد نیست اگه از این هم بخوان ایراد بگیرن خیلی حرفه خودت اعتماد به نفست رو ببر بالا اصلا بهش حس بدی نداشته باش واکنش شما نسبت به خالت مهمتره وقتی بپرسن و شما با اعتماد به نفس بگی ماه گرفتگیه تموم میشه میره ولی اگه با حس بد بهشون بگی اونا رو حساستر میکنی

ازمنم ژنتیکیه فقط من بدبخت دارم😔 شما آدم شوهرات دیدن؟منظورم خواهرشوهر وایناست

وا نه

به کسی چه ربطی داره

بعدشم یه جاییه که زیر لباسه همیشه

کسیم ببینه برام مهم نیست

مهم شوهرمه که اونم براش مهم نیست

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
وا نه به کسی چه ربطی داره بعدشم یه جاییه که زیر لباسه همیشه کسیم ببینه برام مهم نیست مهم شوهرمه ...

جلوشون تابحال نشده لخت بشی؟

اه پس چرا من اینقدر خودمو باختم😔

جلوشون تابحال نشده لخت بشی؟ اه پس چرا من اینقدر خودمو باختم😔

نه بابا

من جلو مامانمم لخت نمیشم😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
😊😊 استخر هم نرفتی باهاشون یا نمیگن بیا بریم

من کلا یکی دو هفته بیشتر استخر نرفتم مایوم هم استین حلقه ایی بود و سرهمی و شورتش هم پا دار بود😁😁

من خیلی باحیام

نکه بگم بقیه نیستنا. نه

ولی هنوز مثه مجردیم هستم. سختمه کسی بدنمو ببینه

بعدش نشونه من بالای ب ا س ن م ه🤣🤣🤣

مگه اینکه لخت عور بشم کسی ببینه😅😅