اومدیم باغ یکی از اشناهاشون بامامانش و خالش بازی میکنن ، منم بودم بابچم یه اتفاقی افتاد گفت این مادر و دختر کارو خراب میکنن البته نه بالحن بد ولی من ناراحت شدم اومدم تو ، عین خیالشم نییییست داره بازیشو ادامه میده با خوانوادش،همیشه همینه ، جلو خانوادش خیلیییی منو کوچیک میکنه ، خستم ، ازش بدم میاد.
اگه بار اول دومش بود حرفی نبود ولی کار همیشه اش هست...
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم میگی شرایط طلاق رو نداری پس چاره چیه جز سازش؟سعی کن افکار منفی رو از ذهنت دور کنی .رفتارت نشون میده که نمیتونی حفظ ظاهر کنی حتما همسرتم فهمیده که حس خوبی بهش نداری و شاید به همین خاطر رفتار ایشون باشما اینطوریه
باور کن اون الان اصلا نمیتونه بفهمه تو توی چه حالی هستی وگرنه میومد پیشت
لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع