2777
2789
عنوان

اگزما کی داشته چرا خوب نمیشه

1429 بازدید | 19 پست

سلام من نزدیک چهارساله تو دستام اگزما داره و خوب خوب نمیشه خیلی دکترا رفتم ولی بی نتیجه بوده بعضی وقتها کم میشه ولی باز دوباره همه دستامو میگیره تورو خدا کی میدونه درمانش و خسته شدم

خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی 

من خوب شدم رفتم دکتر یه کرم دست ساز داد بهم رفت خداروشکر ... 

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

❣‍ خواص شگفت انگیز پکیج آگوستا😱👇🏽👇🏻

♨️ جوش: انواع جوش سرسفید، جوش سرسیاه ، چرک دانه،  سفت دانه، کیست یا جوش چرکی ،رفع اکنه ،(جوش غرور جوانی )که جز سمج ترین جوشها است.👌🏽👌🏻

♨️ مرطوب کننده قوی و حاوی عصاره ی گیاه زرد چوبه و مارگیناتو است.🍀☘

غنی شده با گیاه آلوورا و آووکادو که سبب فعال شدن عوامل انرژی بخش سلولی و در نتیجه جوان ماندن پوست و پیشگیری از بروز اولین چروک می شود.🌵🌵

این محصول انرژی بخش و شاداب و مرطوب کننده سلول های پوستی است.🤩

♨️ از بین برنده لک و کک و مک های ناشی از افزایش سن ،بارداری،آفتاب ،هورمونال و ضد التهاب و جلوگیری از رادیکال های آزاد 🌞☀️

کرم آگوستا کیفیت برتر✅

👑محصولی اشرافی👑

⭕️ رفع سر سخت ترین، قدیمی ترین و حتی عمیق ترین لکه های پوستی، برطرف کننده جای سوختگی و زخم های پوستی، رفع کک و مک عمیق پوستی، تا ۱۰۰درصد جوانسازی و شادابی.🙋🏼‍♀🙋🏼‍♂

🔘 بانفوذ به عمق پوست غدد ایجاد چربی و جوش رو از بین میبرد و مانع از ایجادجوش جدید میشود💪🏾💪🏻

🔲 ترکیب فوق مغذی..بازسازی کننده و مرطوب کننده

🔲 تقویت سلولهای پوست

🔲جلوگیری از روند پیری پوست

🔲احیا کننده و جوان ساز

🔲 پاک کننده عمقی پوست

🔲درمان و پیشگیری لک و جوش

🔲 قدرتمند و ضد چروک

🔲 لیفتینگ حرفه ای پوست

🔲مناسب انواع پوست حتی پوست های حساس

🅰🅰🅰🅰🅰🅰👇🏻👇🏽👇🏾

🔴 با توجه به خاصیت هایی که دارد از جمله افزایش کلاژن سازی ، تحریک تولید سلولهای جدید پوستی ، تاثیر مستقیم بر روی رنگدانه های پوست و خاصیت لیفتینگ و کش سانی پوست

و با توجه به ویتامین های طبیعی موجود در محصول و  مورد نیاز پوست از جمله ویتامین A وC و E ،پس از مصرف ، پوستی صاف ، شفاف ، یکدست و جوان خواهید داشت👱🏻‍♀👩🏻‍🦰👩🏼‍🦱👩🏼

من سه بار رفتم هر سه بارم کرم دست ساز داد خوب نشد

والا چی بگم مال من رفت خداروشکر

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
منم دارم درمانش اینه که به مواد خورکی و میوه و صیفیجات دست نزنی 

من وقتی به گوجه فرنگی یا گوشت مرغ دست میزنم خیلی بد میشه خارش شدید بوجود میاد همیشه مگه از دستکش استفاده کنم

خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی 

منم دارم هروقت زیاد به موادشوینده و آب دست میزنم بیشتر میشه ولی تو اب و هوای خشک بدتره من تو شمالم خ بهترشدم...وقتی تهران دانسجو بودم اذیت شدم...سعی کن ظرف میشوری یه دستکش نخی دستت کتی بعد دستکش پلاستیکی بزنی چون اون دستکشاهم اذیت میکنه اگزمارو..تو خوبه رو بخاری اگر داری یه ظرفی بذار پر آب تا بخار کنه تو خونه مرطوب بهشه خ تاثیر داره