2777
2789
عنوان

اگزما کی داشته چرا خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 19 پست

عزیزم ادویه جات رو حذف کن. خوراکی های حساسیت زا حذف کن. گوشت گوساله و لبنیاتشو نخور فقط گوسفندی، 

موفع خارش پماد هیدروکورتیزون بزن و. ماساژ بده تا کامل بره به خورد پوست. 

یه شامپوی رکوبیزول بگیر و بااون بدن و. سرتو. بشور اصلا از صابون و لیف استفاده نکن. 

تخم مرغ رو حذف کن، هرچیزی که میدونی تخم مرغ داره نخور مثل سس و کیک و. شیرینی و بيسکوئيت و این چیزا، 

یه کرم ثمین (اوسرین دار) بگیر و روزی چند بار دستاتو کرم بزن و. ماساژ بده، ازحمومم میای همه جای بدنتو کرم بزن. 

اصلا و ابدا از شوینده استفاده نکن. مگه با دستکش نخی که از روش دستکش ظرفشویی بپوشی. 

اینارو رعایت کن کاملا خوب میشی

🖤
اولش یه دستم بود یعنی زیر حلقم خارش داشت بعد دستم رو کلا گرفت حالا هردو دستمه

از زیور آلان استفاده نکن مخصوصاً بدلیجات که قاتل پوستن. 

اگزما رو تاوقتی رعایت کنی خوبه رعایت نکنی همیشه هست

🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ادویه جات رو حذف کن. خوراکی های حساسیت زا حذف کن. گوشت گوساله و لبنیاتشو نخور فقط گوسفندی،&nbs ...

ممنونم خانمی از راهنماییت

خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی 
من سه بار رفتم هر سه بارم کرم دست ساز داد خوب نشد

سلام من  اگزما  داشتم شدیییید بود 

خوب نشد

چند تا چیز میگم مصرف کن یه ماهه پیره

کرم نرم کننده ثمین(روزی ۶ بار) برای محافظت از پوست‌های خشک و آسیب دیده

و زینک پلاس روزی یکی بخور

روزی یه بار پماد تاکریل بزن

روزی سه بار کلوبتازول

من استفاده کردم عااالی بود

سلام دوستان گلم 09390265886 شمارش هم گزاشتم که کمکی به عزیزان شایدبکنم بنده سالهاست بود که درگیر بیماری پسوریازیس قارچ پوستی بودم که هیج نتیجه ای ازهیج جانگرفتم به لطف خدا یه طب سنتی خیلی کاربلدمحشور که فقط بیماری پوستی پسوریازیس اگزما قارچ پوستی لک صورت رو درمان میکنه کارش محشره نظیرش هیج کسی هیج جاندیده  اول خدا بعد به لطف خدا درمانم کردخیلی سریع جواب دهی عالی هدفم فقط کمک کوچکی انجام بدم.