2821
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 53 پست
درسته ولی بعضی وقتا به بن بست میخوری هر چقد میخوای به روی خودت نیاری اخرش یجا گلوتو میچسبه

همه مشکل دارن زندگی همینه  سر هر چیزی ک نمیشه بخوای خودتو و بکشی 

ایــــی بی وفا یار با دلی غمداری من چه ها ک  کردی ..💔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

[QUOTE=111350683]اگر میمردی چیزی عوض میشد؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTEنمیدونم شاید حداقل دردام کمتر بود نگرانیام ک ...

فکر میکنی اگر میمردی کسی میومد میگفت آخی طفلی ؟؟؟

چرا نمیخوای تلاش کنی 

زندگی که یه راه صاف و هموار نیست 

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      
فکر میکنی اگر میمردی کسی میومد میگفت آخی طفلی ؟؟؟ چرا نمیخوای تلاش کنی  زندگی که یه راه صاف و ...

آخی طفلکی؟؟!!!! اتفاقا اینقدر بدم میاد کسی واسم دلسوزی کنه ، تلاشم کردم سختیم کشیدم همینطوری نمیگم هلو بیا تو گلو ولی الان بریدم و بجز کار خلاف چیزی نمونده که بتونمو امتحان نکرده باشه 

آخی طفلکی؟؟!!!! اتفاقا اینقدر بدم میاد کسی واسم دلسوزی کنه ، تلاشم کردم سختیم کشیدم همینطوری نمیگم ه ...

نا امیدی ....

همین رو میتونم بگم 

چرا فکر میکنی خودکی راه درسته؟؟؟

یه مرد ، یه پسر ، یه جون

باید یاد بگیره زندگی یعنی سختی.... یعنی محکم بودن .... یعنی شکست

چرا تا دوتا چیز نمیشه وسیله دلخواهت به چیزای بد فکر میکنی .؟؟؟؟؟ 

مگه اون گدای سر چهار راه خودکشی میکنه؟؟؟؟؟؟؟

نا امیدی .... همین رو میتونم بگم  چرا فکر میکنی خودکی راه درسته؟؟؟ یه مرد ، یه پسر ، یه جون ...

گدای سر چهار راه !! باید برم ببینم فلسفه زندگیش چیه به نکته جالبی اشاره کردی تا حالا به اونا توجه نکرده بودم.

گدای سر چهار راه !! باید برم ببینم فلسفه زندگیش چیه به نکته جالبی اشاره کردی تا حالا به اونا توجه نک ...

همه زندگیشون جالبه 

ولی بیشتر از همه مهم خودتی 

گدای سر چهار راه خودکشی نمیکنه چون میدونه یا هیچکی نمیاد برای تشییع جنازش یا اصلا نمیدونه میره تو قبر یا نه 

اون کسیو نداره .... ولی بازم میره گداییش رو میکنه