2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 53 پست
حوصله ندارم ول کن  مهم نی

به خاطر چيزى كه مهم نيست مى خواى خودتو بكشى؟ فك مى كنى اگه بميرى راحت ميشى؟ برعكس از چاله مى افتى تو چاه چون خودكشى گناه بزرگيه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هدف ؟!! همون نیازای زندگیم برطرف بشه راضیم هدف مال تو قصه هاست

مگه چه نيازاى دارى

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
به خاطر چيزى كه مهم نيست مى خواى خودتو بكشى؟ فك مى كنى اگه بميرى راحت ميشى؟ برعكس از چاله مى افتى تو ...

ولش کن زندگی و مرگ حق همه هست الان بگی نکش بیشتر لجم میکنه بزار هر کاری دلش خواست بکنه بعدا میفهمه 😊

باش

😕

اعتماد بنفس نداری انگیزه نداری دلخوشی نداری امیدی ب اینده نداری تنهایی بخاطر همیناااا فاز خودکشی ور ...

اتفاقا تنها نیستم همه خیلی باهام حال میکنن دوستام فامیلام ولی من بر عکس با هیچ کس حال نمیکنم همه جلو چشم تکراری شدن اعتماد به نفسمم فقط از لحاظ مالی پایین

اتفاقا تنها نیستم همه خیلی باهام حال میکنن دوستام فامیلام ولی من بر عکس با هیچ کس حال نمیکنم همه جلو ...

کی الان وعضش خوبه ک تو بخوای داشته باشی اتفاقا تو زندگیت هیچوقت بخاطططر پول غصه نخور یا حرصشو نخوور اگ خدا بخواد میده نخوادم خودتم بکشی نمیده با داشته هات حال کن بخاطر نداشته هاتم شکررر کن چون حتما حکمتی داره

ایــــی بی وفا یار با دلی غمداری من چه ها ک  کردی ..💔
کی الان وعضش خوبه ک تو بخوای داشته باشی اتفاقا تو زندگیت هیچوقت بخاطططر پول غصه نخور یا حرصشو نخوور ...

درسته ولی بعضی وقتا به بن بست میخوری هر چقد میخوای به روی خودت نیاری اخرش یجا گلوتو میچسبه