2821
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 53 پست
میخام بکشم خودمو

واااااا اين چه كاريه چرا اخه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان ک زندم اخرش که چی؟؟ نمیدونی من چی میکشم قضاوت نکن

بگو چى مى كشى

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
والا تا جای که من میدونم مردا بلد ن دخترار و عاشق کنن ول کنن بعد دخترا فاز خودکشی ور دارن

اصن بحث عشق و عاشقی نیست خیلی سخته هر روز که بزرگتر میشه از ارزوهات دورتر بشی  ارزوهات کمرنگ میشن 

😶خب الان ک چی مثلا؟؟ میخای نظرمو عوض کنی؟؟

مى خوام بدونم دليلت چيه

الان ک زندم اخرش که چی؟؟ نمیدونی من چی میکشم قضاوت نکن

ن تو نمیدونی من چی کشیدم قضاوت نکن وقتی بگم سرگزشتمو زار میزنی برام و دیگه نمیگی که چی 😊زنده بمونی که تلافی کارات رو بکنی خودت رو بکشی بالا عین سگ با بقیه رفتار کنی 

اصن بحث عشق و عاشقی نیست خیلی سخته هر روز که بزرگتر میشه از ارزوهات دورتر بشی  ارزوهات کمرنگ می ...

اعتماد بنفس نداری انگیزه نداری دلخوشی نداری امیدی ب اینده نداری تنهایی بخاطر همیناااا فاز خودکشی ور میداری

ایــــی بی وفا یار با دلی غمداری من چه ها ک  کردی ..💔
والا تا جای که من میدونم مردا بلد ن دخترار و عاشق کنن ول کنن بعد دخترا فاز خودکشی ور دارن

اون خاطر احمق بودن دختراست 

وگرنه مردا اگر عاشق بشن ....

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..