2777
2789
عنوان

کمکککککک🙌

393 بازدید | 44 پست

بچه ها با مامانم شوخی می کردم امد بلند شه من زیر دست و پاش بودم😂 بعد محکم آرنج دستش خورد بینیم الان دماغم مثل حالت آهن ربایی شده قرمزم شده استخونش چیزی نشه  خیلی نگرانم😑

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خون اومد ؟؟ ورم داره؟؟

نه عزیزم قرمز شده روش یکمم درده

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

ماکه نمیتونیم تشخیص بدیم 

خیلی نگرانی فردا برو دکتر تا عکس بنویسه برات

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
چیزیت نمیشه نترس

خدا کنه بعضیها ضربه میخورن بینیشون بد میشه دیگه مثل اول نیست

🤕😬

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
اهن ربایی؟؟اجسام روجذب خودش میکنه؟🤔

نه دیدی وقتی سردت میشه بینی چه حالتی میشه اونطوری

خوب میشه عزیزم نگران نباش ،یخ گذاشتی؟

نه نذاشتم

خدا کنه بعضیها ضربه میخورن بینیشون بد میشه دیگه مثل اول نیست

اگ چیزی میشد اللن از درد میمردی

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
این دماغ دیگه واسه تودماغ بشو نیست..فقققط طلاق..اع اشتباه شد فقططط عمل😁

وای تو رو خدا نگو میترسم ای خدا