2777
2789
عنوان

کمکککککک🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 44 پست
یا امام حسین خداروشکر یکی پیداشد  این از منم بد تره😂😂😂

خخخ از چه لحاظ؟

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ از چه لحاظ؟

مامانم به من تو خونه میگه جهود ینی بابام مثلا میاد باهام شوخی کنه میزنه روی پام یه هر کاری مثلا میگم این فردا کبود میشه بخدا بخدا الان مامانم یه هفته پیش اومد روی پام پام زیره پتو بود متوجه نشد امشب خونه خاهرم اینا میلنگیدم راه میرفتم بخدا😂😋😂

مامانم به من تو خونه میگه جهود ینی بابام مثلا میاد باهام شوخی کنه میزنه روی پام یه هر کاری مثلا میگم ...

وای خدا😂😂😂😂 بیچاره مامان من زیاد کاریم نداره من خیلی باهاش شوخی می کنم بعضی وقتا میگه صبر کن حالا میام واست حیف دلم واست می سوزه خیلی کم میاد یه حالی ازم میگیره😂 اما من همیشه باهاش شوخی می کنم الانم میخواست بلند شه ارنجش خورد تو بینیم

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
وای خدا😂😂😂😂 بیچاره مامان من زیاد کاریم نداره من خیلی باهاش شوخی می کنم بعضی وقتا میگه صبر کن حال ...

ببین اهش گرفتت و اگرنه اصن اون کاری نداشته داشته میرفته خدا زدت دیه سر به سرش نذار😂😂

ببین اهش گرفتت و اگرنه اصن اون کاری نداشته داشته میرفته خدا زدت دیه سر به سرش نذار😂😂

خخخ😂خودشم میگه من کاریت نداشتم  

ای خدا این همه جا آخه بینی بزرگ نشه

نه نترس برو به مامانت بگو حلالت کنه خوب میشی😊

😂 جدی؟

نه بابا شوخی میکنم گلم

قربونت بشم عزیزم😘 والا خودش همیشه میگه ازت راضی ام انشالله که همیشه راضی باشه🙏❤

ایشالا فداتشم ایشالا عاقبت به خیریتو ببینه❤❤❤❤

خدا نکنه عزیز دلم💋همچنین تو عزیز دلم خدا خودتو خانوادتو حفظ کنه عمرت با عزت باشه😚😚😚😚😚😚❤

ژل آلوئه ورا یا برگش را روی بینی بمالید تا دردش آرام بشه و کوفتگیش خوب بشه.  5 قاشق عسل طبیعی ...

دست گلت درد نکنه که گفتی🙏 از راه دور می بوسمت😘 باید بخرم دیر نمیشه؟