2777
2789
عنوان

کیا وسواس دارن تو شست و شو

148 بازدید | 17 پست

خسته شدم از این همه شستن شستن و آب کشیدن

از طرفیم عذاب وجدان اصراف عذابم میده همش مبارزه میکنم ولی نمیشه....شما پول آب چقدر براتون میاد چیا باعث وسواستون میشه

خدایا هم میدونی هم میتونی

من رو شستن دستام وسواس دارم مخصوصا تو دستشويي😩😩😩

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

منم مثل تو بودم

دیگه خسته شدم 

یه چند وقت کلا تو کثیفی بودم تا عادی شدم

عمدا خودت کثیف کن بعد سعی کن به خودت فشار بیاری باهاش کناربیای

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم

رو همه چیز

ولی فکر اینو بکن بعضی ها حتی آبم ندارن بخورن.

چچقدر آب حروم میشه؟؟؟؟

تازه باکتری هم واسه بدن لازمه

من خوشگلم تهی راست میگه،با نمکم تهی راست میگه،بین همه دخترا آره خودمم که تکم راست میگه
وای چی جواب خدا را خواهیددادکه این افرادرا برادران شیطان خطاب کرده وهیچ چیز بدتر از وسواس نیست ما هم ...

مگه آدمایی که وسواس دارن تقصیر خودشونه وقتی من میخوام کنار بزارم ولی نمیشه پس حتما این یه بیماریه و نباید سرزنش کرد

شوهر من وسواسیه روزی ۳ یا ۴ بار حموم میکنه

واقعا؟! 

من همیشه فکر میکنم که دخترا بیشتر وسواس دارن

من میدونم وسواس چه زجر آوره سرزنش نکنی یه وقت شوهرتو ...فقط کمکش کن و بهش دلداری بده خوب بشه

مگه آدمایی که وسواس دارن تقصیر خودشونه وقتی من میخوام کنار بزارم ولی نمیشه پس حتما این یه بیماریه و ...

درسته که براشون یه حالت بیمارگونه شده ولی باز هرانسان اراده داره که یه کاری را که عقلانی نیست کناربگذاره.