آخه چرا اطراف ما یه پولدار نیست که هشتاد تومن بهمون قرض بده ؟ چرا هر چی فقیر بیچاره است دور و ور ماست ؟ چرا ما اونقدی پول نداریم که بتونیم زمین بخریم واسه خودمون ؟ چرا هر چی میدوییم بازم به جایی نمیرسیم ؟ چرا خوشبختی همش از ما جلوتره و ما هر چی سعی میکنیم بهش نمیرسیم ؟
خب خداروسکر بله از این موارد خیلی هست ولی توو این شرایط واقعا دیگه نباید از خواهر یا برادر انتظار کم ...
با هر دو شون قهرم
چون یواشکی معامله کردن
قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم
حالا چرا اطرافیانت باید بدن بهتون؟ اونا بدن شما زمین بخری؟ توقع تون زیاد نیست یکم؟
آخه هر کاری میکنیم جور نمیشه بعدم من نمیگم بهم بدن که پس ندم میگم قرض بدن عزیزم چون الان لازم دارم و گرنه تا سال دیگه که من پولو جور کنم که زمین از دست رفته
چه با احساس عزیزم😍😍😍 آره واقعا خوشی زندگیمه . خداروشکر تو زندگی از این لحاظ کمبود ندارم فقط فشار ...
توقعت رو بیار پایین راحت زندگی کنی
نمی تونم منظورمو برسونم
شاید جاتون کوچیک باشه خونتون کوچیک باشه اما خوشبختی فرق میکنه
سعی کن بی نیاز باشی
قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم
بدون بچه شاید بشه قناعت کرد با وجود بچه نمیشه به هیچ وجه
من میخواستم بین ساخت خونه و بچه اول بچه بیارم پس نظرم اشتباه بوده پس اول باید خونمونو بسازیم ۲۴سالمه به نظرتون بعد دوسه سال بعداز ساخت خونه واسه بچه دارشدن دیر نمیشه بخدا موندم چیکارکنم
🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡