2777
2789
عنوان

بی پولی

1046 بازدید | 39 پست

آخه چرا اطراف ما یه پولدار نیست که هشتاد تومن بهمون قرض بده ؟ چرا هر چی فقیر بیچاره است دور و ور ماست ؟ چرا ما اونقدی پول نداریم که بتونیم زمین بخریم واسه خودمون ؟ چرا هر چی میدوییم بازم به جایی نمیرسیم ؟ چرا خوشبختی همش از ما جلوتره و ما هر چی سعی میکنیم بهش نمیرسیم ؟ 

چرا چرا چرا ؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

شما از خوشبختی جلوتری 

بالا سر خوشبختی سواری 

دقت نمی کنی 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما هم نداریم با این تفاوت دوروبریامون اکثرا پولدارن ولی مینالن که نداریم نداریم 😐

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
ما هم نداریم با این تفاوت دوروبریامون اکثرا پولدارن ولی مینالن که نداریم نداریم 😐

برا ما دور و وریامون واااقعا هیچی ندارن 

الان واسه ما دارن هیچ نفعی ک به ما نمیزسه الیته ما دستمون جلو کسی دراز نیست خدا ادمو محتاج بندش نکنه انشالله...اگه چیزی قرض بخوایم مطمئنم کسی نمیده

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
چطور ؟

همین که مامان نرجسی 

خودش خوشبختیه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
خدارو ول کردی چسبیده ای به اطرافیانت

به خدا دیگه خستم از تلاش و نرسیدن ولی ناشکر نیستم همینقدم که داریم از لطف خداست ولی خب کم داریم و بسیار محتاجیم

حالا چرا اطرافیانت باید بدن بهتون؟ اونا بدن شما زمین بخری؟ توقع تون زیاد نیست یکم؟

من داداشم ی اپارتمان ب داداش کوچیکم داد 120 میلیون داداش کوچیکم روش وام گذاشت 

300 میلیون هم داداش بزرگم بهشون وام داد ماهی 1 میلیون پس بدن خخخخخخخخخخخخخخخخ 

بعد 550 میلیون باهاشون حساب کرد قیمت اپارتمان یک میلیاردو پونصد پولشه 

باورت میشه؟

تازه من گفته بودم بده به ما نداد 

تو گیشاس اپارتمان 

داداش کوچیکم با 130 تومن تو گیشا اپارتمان صاحب شد 

من داداشم ی اپارتمان ب داداش کوچیکم داد 120 میلیون داداش کوچیکم روش وام گذاشت  300 میلیون هم د ...

خب خداروسکر بله از این موارد خیلی هست ولی توو این شرایط واقعا دیگه نباید از خواهر یا برادر انتظار کمک داشته باشی چون وظیفه اش نیست حالا که کمک کرده واقعا لطف کرده

با هم برابرید 

چرا ناراحتی

من چی بگم 

خانوادم خیلی خیلی خیلی پولدارن 

مثل فیل و فنجونیم 

ما هم ماشین خوبی داریم 

اونا هم ماشین هم اپارتمان های خوب داره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز