2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 39 پست
من میخواستم بین ساخت خونه و بچه اول بچه بیارم پس نظرم اشتباه بوده پس اول باید خونمونو بسازیم ۲۴سالمه ...

نه اصلا دیر نمیشه .بچه که بیاد فقط باید خرررررج کنی دیگه خیلی سخت میشه خونه خریدن 

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل
نه بابا سنی نداری طرف الان چهل سالشه تازه اقدام میکنه برا بارداری فقط حتما با همسرت برید دکتر که مشک ...

چون عروس اولم مادر شوهرم دست از سرم برنمیداره میگه باید باردارشی من نوه میخوام

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من میخواستم بین ساخت خونه و بچه اول بچه بیارم پس نظرم اشتباه بوده پس اول باید خونمونو بسازیم ۲۴سالمه ...

نه عزیزم دیر نمیشه هنوز سنی نداری که . من 24 سالم بود تازه ازدواج کردم 28 سالم بود بچه آوردم با اینکه همه میگفتن بچه بیار ولی واقعا شرایطم سخت بود نخواستم الانم شوهرم و اطرافیان گیر دادن واسه بچه دومی ولی دیگه خر نمیشم  😅

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چون عروس اولم مادر شوهرم دست از سرم برنمیداره میگه باید باردارشی من نوه میخوام

اتفاقا منم عروس اولم و شرایطم با جاریم خاصه ولی خداروشکر تنها کسی که هیچی نمیگه البته مستقیم همین مادرشوهر و پدرشوهرم هستن دیگه همه اطرافیان بند کردن که بچت بزرگ شده بچه بیار

بهترین روش اپلیکیشن ۷۰۳۰ هست که مانند آپ و دیگر اپلیکیشن های خرید شارژ - بسته - قبض و .... می باشد با این تفاوت که در اپ های دیگه ۹ درصد اضافه از مبلغی که شارژ یا بسته اینا میگیرین  از شما کسر میشه اما اینجا ۷۰ درصد این ۹ درصد رو به شما و کسی که زیر مجموعه اون هستین میده  و حالا شیوه کسب درامد اون به این شکل هست که شما ۵ نفر دیگه رو هم با برنامه آشنا میکنید و میشوند زیر مجموعه شما و ۷۰۳۰ تا ۷ مرحله یعنی ۱۰۰هزار نفر زیر مجموعه از فعالیت های آنها به شما هم سود میده و با یه ذره تلاش می تونید درامد ثابت برا خودتون داشته باشین 

ببخشید طولانی شد کد معرف من maryam70300

بچه ها من یه کار خیلی خوب و اسون، قانونی با درامد خوب پیدا کردم اگه کسی میخواد بیاد به من پیام بده.

راحته و فقط گوشی میخواد.

فقط ادمای با اراده که از شرایطشون خسته شدن و میخوان تغییر کنن پیام بدن. نتورک نیست و درامدت به خودت بستگی داره. تعداد محدود میخوایم و الویت با کسانی هست که زودتر اقدام کنن 

بعد چند سال با کامنت تبلیغی این تایپیکم اومد بالا

الان که کامنتامو میخونم میگم چقد اون موقع خام بود الآن که تحربه ام بیستر شده تمام تفکرات قبلمو میگم نفهمی و نادونی

شما از خوشبختی جلوتری  بالا سر خوشبختی سواری  دقت نمی کنی

بعد چند سال به حرفتون رسیدم و بهش ایمان دارم