2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 39 پست
خب خداروسکر بله از این موارد خیلی هست ولی توو این شرایط واقعا دیگه نباید از خواهر یا برادر انتظار کم ...

با هر دو شون قهرم 

چون یواشکی معامله کردن 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
حالا چرا اطرافیانت باید بدن بهتون؟ اونا بدن شما زمین بخری؟ توقع تون زیاد نیست یکم؟

آخه هر کاری میکنیم جور نمیشه بعدم من نمیگم بهم بدن که پس ندم میگم قرض بدن عزیزم چون الان لازم دارم و گرنه تا سال دیگه که من پولو جور کنم که زمین از دست رفته

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همین که مامان نرجسی  خودش خوشبختیه

چه با احساس عزیزم😍😍😍 آره واقعا خوشی زندگیمه . خداروشکر تو زندگی از این لحاظ کمبود ندارم فقط فشار مالی زیاده

با هم برابرید  چرا ناراحتی من چی بگم  خانوادم خیلی خیلی خیلی پولدارن  مثل فیل ...

ان شاءالله شما هم برابر بشین با خونواده تون فقط وقتی پولدار شدین تو رو خدا یاد فقرا هم باشین

چه با احساس عزیزم😍😍😍 آره واقعا خوشی زندگیمه . خداروشکر تو زندگی از این لحاظ کمبود ندارم فقط فشار ...

توقعت رو بیار پایین راحت زندگی کنی 

نمی تونم منظورمو برسونم 

شاید جاتون کوچیک باشه خونتون کوچیک باشه اما خوشبختی فرق میکنه 

سعی کن بی نیاز باشی

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
توقعت رو بیار پایین راحت زندگی کنی  نمی تونم منظورمو برسونم  شاید جاتون کوچیک باشه خونتو ...

میفهمم عزیزم ممنون  😘

آخه هر کاری میکنیم جور نمیشه بعدم من نمیگم بهم بدن که پس ندم میگم قرض بدن عزیزم چون الان لازم دارم و ...

ولی واقعا الان خیلی سخت شده همه به سختی زندگی میکنند واقعا نمیشه انتظار داشت

به خدا دیگه خستم از تلاش و نرسیدن ولی ناشکر نیستم همینقدم که داریم از لطف خداست ولی خب کم داریم و بس ...

بخاطر حل شدن مشکلتون واست صلوات فرستادم عزیزم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
بدون بچه شاید بشه قناعت کرد با وجود بچه نمیشه به هیچ وجه

من میخواستم بین ساخت خونه و بچه اول بچه بیارم پس نظرم اشتباه بوده پس اول باید خونمونو بسازیم ۲۴سالمه به نظرتون بعد دوسه سال بعداز ساخت خونه واسه بچه دارشدن دیر نمیشه بخدا موندم چیکارکنم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
من میخواستم بین ساخت خونه و بچه اول بچه بیارم پس نظرم اشتباه بوده پس اول باید خونمونو بسازیم ۲۴سالمه ...

فک میکنی سنت دوسه سال دیگه زیاد میشه اونم برا بچه دوم 🤔🤔

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 

عزیزم من ۲ساله ازدواج کردم هنوز بچه ندارم

۵روز بعد تولدمه میرم تو ۲۴سالگی

۵روز بعد تولدمه میرم تو ۲۴سالگی

نه بابا سنی نداری طرف الان چهل سالشه تازه اقدام میکنه برا بارداری فقط حتما با همسرت برید دکتر که مشکلی نداشته باشین 

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز