2777
2789
عنوان

زايمان طبيعي يا سزارين ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 156 پست

من ک خودم میخام طبیعی زایمان کنم دوستم سز شده بعدش انقد حالش بده نمیتونه ب بچش شیر بده همش درد داره

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی میترسم اما مجبورم طبیعی زایمان کنم😑😐

وااای خوووش بحالت تیکرت دوهفته دیگه یعنی تموم کردییی کاششش من جای تو بودم 😢

همش تیکر هارو میبینم میگم خوش بحالشون 

شـوهـرم تنهـا آرامـش زندگیمـه💏                          🌼ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌼
عزیزم اتفاقا برا این شرایط ک کفتی طبیعی خوبه سز که قبلش و بعدش سرم و امپول داره دردای وحشتناک بعد عم ...

خودمم از اعمال قبل سزارين ميترسم من كلا از سوزن و آمپول وحشت دارم حس ميكنم با طبيعي راحت تر ميتونم كنار بيام 

عزیزم اتفاقا برا این شرایط ک کفتی طبیعی خوبه سز که قبلش و بعدش سرم و امپول داره دردای وحشتناک بعد عم ...

سُند درست نیست؟؟؟؟؟؟😶😶😶😶

اگه جایی ک وایسادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید..شما درخت نیستید😊

من سزارین شدم و بسیار راضیم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من سر یدونه زایمانم هم درد طبیعی رو تجربه کردم هم سزارینو. الان که فکر میکنم به دردای زایمان طبیعی، وحشت دوباره سراغم میاد. سزارین خیلی بهتره درسته بعدش تا چند روز درد داری ولی درداش خیلی بهتر از طببعیه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
وااای خوووش بحالت تیکرت دوهفته دیگه یعنی تموم کردییی کاششش من جای تو بودم 😢 همش تیکر هارو میبینم م ...

اخی عزیزم !!منم اولاش مثل شما بودم !تا هفته ۳۴ هرروز روز شماری بودم این چند هفته نمیدونم چه جوری گذشت

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
من از لحاظ شرايط بدني بعد زايمان و مضرات سزارين  طبيعي رو پيشنهاد دادم  اما شما حق انتخا ...

من چند شب پيش رفتم آمپول اندانسترون بزنم واس حالت تهوع چنان استرسي گرفت منو نزدم برگشتم سزارينم ك همش آمپول و تيغ 🤦🏻‍♀️