2777
2789
عنوان

زايمان طبيعي يا سزارين ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 156 پست
برو استراحت کن گلم منم حالتشو دارم 

من ويارم ب خونمه عذابمه برم خونم فردا هم بايد واس سونو برم مشهد خيلي داغونم ميترسم حالم تو جاده بد شه 😭 كي خوب ميشيم پس

من ويارم ب خونمه عذابمه برم خونم فردا هم بايد واس سونو برم مشهد خيلي داغونم ميترسم حالم تو جاده بد ش ...

عزیزم میفهمم سخته باید دورش بگذره خوب میشی به دکترت بگو شاید داروی ضد تهوع بهت بده سیرابی هم میگن خوبه ویتامین ب داره ببین چی تهوعت رو خوب میکنه مثلا من چیزای شور یا ابلیمو بهترم میکنه 

جواب ابلهان خاموشی است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میفهمم سخته باید دورش بگذره خوب میشی به دکترت بگو شاید داروی ضد تهوع بهت بده سیرابی هم میگن خو ...

قرص ميخورم ولي ديگه تاثير نداره كاش منم دندون درد داشتم دارم رواني ميشم ديگه 😭

قرص ميخورم ولي ديگه تاثير نداره كاش منم دندون درد داشتم دارم رواني ميشم ديگه 😭

نههههه خدا نکنه دندونت درد بگیره منو ببین انقدر استرس دارم موندم تا چهار ماهگی چه جوری تحمل کنم که برم دندونپزشکی الان تازه اگه باشه هفت هفتمه

جواب ابلهان خاموشی است
نههههه خدا نکنه دندونت درد بگیره منو ببین انقدر استرس دارم موندم تا چهار ماهگی چه جوری تحمل کنم که ب ...

حالم واقعا بده ايشالا دوتامون زود خوب شيم لذت ببريم از بارداريمون ؛ عزيزم شمام الان برو واس سونو قلب حتما ٧ هفته بهترين وقته منم هفت هفته رفتم

حالم واقعا بده ايشالا دوتامون زود خوب شيم لذت ببريم از بارداريمون ؛ عزيزم شمام الان برو واس سونو قلب ...

فدات،خداکنه همون هفت هفته باشه،انشالله همه باردارا به سلامتی زایمان کنن من تاپیک شما رو ذخیره میکنم چون مشکلمون عین همه اگه در مورد ترست چیزی فهمیدی که موثر بود همین جا بگو لطفا.

جواب ابلهان خاموشی است