2777
2789
عنوان

چله

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 42 پست
وا کی میگه خونیه مگه تو ده روز خونریزی داری پاک میشی میری غسل میکنی دیگه تو نریز سرت 😊😁 ولی میگن خ ...

من مجردم عزیزم ولی تا جاییکه شنیدم همیشع میگن زایو تا چهل روز ناپاکه ینی خونریزی داره ، حالا نمیدونم ینی واقعا خون هست یا لک 

دختر عموتونم بنظرم اتفاق بوده 🙈😅

من مجردم عزیزم ولی تا جاییکه شنیدم همیشع میگن زایو تا چهل روز ناپاکه ینی خونریزی داره ، حالا نمیدونم ...

شما استفاده نکن من اعتقادی ندارم دوستمون پرسید گفتم چون با چشمم دیدم چله بری کرد گفتم بگم ثواب داره

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجردم عزیزم ولی تا جاییکه شنیدم همیشع میگن زایو تا چهل روز ناپاکه ینی خونریزی داره ، حالا نمیدونم ...

نه من سر هفت روز پاک شدم تو خیابونا بودم کلا چله اینام اعتقاد ندارم که😊

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
منم عکس رنگی گرفتم گفت تخمدونات ضعیفه قرص داد خوردم باز رفتم گفت هیچ مشکلی نداری شوهرت ضعیفه شوهرم ر ...

عزیزم، هرچی خدا بخواد همون میشه

منم پارسال که آی وی اف کردم دکتر گفت رحمت عالیه جنینات خوبن ولی منفی شدم چون خواست خدا اینطور بود

تا جایی که ممکنه باید دنبال علتش باشیمو اگه مشکلی بود درمانش کنیم بقیش دست خداست بخواد میده نخوادم نه

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من چهل روزه زایمانم گذشته میتونم اینکارو برا بخت گشایی خواهرم انجام بدم؟

اب غسل حموم ده من دادم دخترعمم 40سالش بود شوهر نمیتونست بکنه منم دادم بنده خدا چلش بریده شد

عزیزم منطورم اینه من دقیقش ۴۲ روزاز زایمانم گذشته اب حمومم میتونم بدم خاهرم؟

نه فکر نکنم اب غسل نفاس و حموم چهل میگن خوبه

ن نمیدونستم.واجب بوده؟انجام ندام چیکارکنم؟

اره احکام نمیدونستی گلم فکر کنم باید بپرسی قدیمی ها میگن ناپاکی تا بچه بعدی. نمیدونم میشه قضا ش انجام بدی یا نه