5600 مدیر عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 82 عنوان چله | مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 42 پست سلام بچه ها من یه جا فال گرفتم واسه بچه بهم گفت چله گرفتتت یه پسر بچه که از چله در نیومده بود تو عروسیت اومده که پسر عمم بود بهمون گفتن چلش تموم شده ولی شکدارمالان ۲ سال که باردار نشدم کسی میدونه باید چیکار کنم 😭 میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید😭❤️ 1398/08/15 | 02:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eli6763izadi عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 1970 وا کی میگه خونیه مگه تو ده روز خونریزی داری پاک میشی میری غسل میکنی دیگه تو نریز سرت 😊😁 ولی میگن خ ... من مجردم عزیزم ولی تا جاییکه شنیدم همیشع میگن زایو تا چهل روز ناپاکه ینی خونریزی داره ، حالا نمیدونم ینی واقعا خون هست یا لک دختر عموتونم بنظرم اتفاق بوده 🙈😅
نگارجونز عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1432 من مجردم عزیزم ولی تا جاییکه شنیدم همیشع میگن زایو تا چهل روز ناپاکه ینی خونریزی داره ، حالا نمیدونم ... شما استفاده نکن من اعتقادی ندارم دوستمون پرسید گفتم چون با چشمم دیدم چله بری کرد گفتم بگم ثواب داره پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
نگارجونز عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1432 من مجردم عزیزم ولی تا جاییکه شنیدم همیشع میگن زایو تا چهل روز ناپاکه ینی خونریزی داره ، حالا نمیدونم ... نه من سر هفت روز پاک شدم تو خیابونا بودم کلا چله اینام اعتقاد ندارم که😊 پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
shadennn عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 6202 منم عکس رنگی گرفتم گفت تخمدونات ضعیفه قرص داد خوردم باز رفتم گفت هیچ مشکلی نداری شوهرت ضعیفه شوهرم ر ... عزیزم، هرچی خدا بخواد همون میشهمنم پارسال که آی وی اف کردم دکتر گفت رحمت عالیه جنینات خوبن ولی منفی شدم چون خواست خدا اینطور بودتا جایی که ممکنه باید دنبال علتش باشیمو اگه مشکلی بود درمانش کنیم بقیش دست خداست بخواد میده نخوادم نه خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شامگاهی عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 706 وا کی میگه خونیه مگه تو ده روز خونریزی داری پاک میشی میری غسل میکنی دیگه تو نریز سرت 😊😁 ولی میگن خ ... من چهل روزه زایمانم گذشته میتونم اینکارو برا بخت گشایی خواهرم انجام بدم؟
نگارجونز عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1432 من چهل روزه زایمانم گذشته میتونم اینکارو برا بخت گشایی خواهرم انجام بدم؟ اب غسل حموم ده من دادم دخترعمم 40سالش بود شوهر نمیتونست بکنه منم دادم بنده خدا چلش بریده شد پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
دلداده۷۵۶۶ عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 590 منم رفتم پیش ی سید گف ک چله داری بیا برات دعا بنویسم ولی قسمت نمیشه برم همش ی چیزی پیش میاد ک نمیتونم برم بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰
شامگاهی عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 706 اب غسل حموم ده من دادم دخترعمم 40سالش بود شوهر نمیتونست بکنه منم دادم بنده خدا چلش بریده شد عزیزم منطورم اینه من دقیقش ۴۲ روزاز زایمانم گذشته اب حمومم میتونم بدم خاهرم؟
نگارجونز عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1432 عزیزم منطورم اینه من دقیقش ۴۲ روزاز زایمانم گذشته اب حمومم میتونم بدم خاهرم؟ نه فکر نکنم اب غسل نفاس و حموم چهل میگن خوبه پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
شامگاهی عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 706 نه فکر نکنم اب غسل نفاس و حموم چهل میگن خوبه اب غسل نفاس چیه؟
نگارجونز عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1432 اب غسل نفاس چیه؟ حموم ده مگه شما غسل نکردی روز ده بعد زایمان نفاس دیگه پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
شامگاهی عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 706 حموم ده مگه شما غسل نکردی روز ده بعد زایمان نفاس دیگه ن نمیدونستم.واجب بوده؟انجام ندام چیکارکنم؟
نگارجونز عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 1432 ن نمیدونستم.واجب بوده؟انجام ندام چیکارکنم؟ اره احکام نمیدونستی گلم فکر کنم باید بپرسی قدیمی ها میگن ناپاکی تا بچه بعدی. نمیدونم میشه قضا ش انجام بدی یا نه پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂