2777
2789
عنوان

چله

446 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها من یه جا فال گرفتم واسه بچه بهم گفت چله گرفتتت یه پسر بچه که از چله در نیومده بود تو عروسیت اومده که پسر عمم بود بهمون گفتن چلش تموم شده ولی شک‌دارم

الان ۲ سال که باردار نشدم 

کسی میدونه باید چیکار کنم 😭

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید😭❤️

بایدپرسید چون راه های مختلفی داره باید بدونی کدوم نوعشو انجام بدی

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

عزیزم مامان بزرگ من میگه باید رو هزار پا ادرار کنی چلت بشکنه

یا هم حلوا با آب قاطی کنه یکی بریزه روسرت بگه چله ای روت هست رو برمیدارم مستقیم بدون اینکه برگردی عقبو نگاه کنی بری تو خونه یا تو اتاقی جایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی ک تازه زایمان کرده اب حمومش که میریزه سرش برا غسل میگن خوبه چله بره منظورم حموم ده مادر ه 

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
بایدپرسید چون راه های مختلفی داره باید بدونی کدوم نوعشو انجام بدی

بهم گفت باید بری خاکستون اب بیاری ۴ تا چهارشنبه حموم کنم ولی میترسم یعنی اصلا نمیتونم همچین کاری کنم

بهم گفت باید بری خاکستون اب بیاری ۴ تا چهارشنبه حموم کنم ولی میترسم یعنی اصلا نمیتونم همچین کاری کنم

خاکستون چیه؟ خوب عزیزم واسه خاطر بچه ترسو بزار کنارارزششو داره

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
سلام منم فک کنم چله گرفتم آخه ۸ ماهه باردار نشدم مشکلی هم نداریم

من قبلا شوهرم ضعیف بود ولی الان نه خیلی خوب شد چون قرص مصرف کرد دوتامون سالمیم ولی نمیدونم این چله چیه اخه

عزیزم مامان بزرگ من میگه باید رو هزار پا ادرار کنی چلت بشکنه یا هم حلوا با آب قاطی کنه یکی بریزه رو ...

وای این کارو میکنم ایشالله واقعا جواب بگیرم 

یکی ک تازه زایمان کرده اب حمومش که میریزه سرش برا غسل میگن خوبه چله بره منظورم حموم ده مادر ه 

یعنی ده تا مادر تازه زایمان کرده؟؟

دختر خوب این چه حرفیه، پیگیر علتش باشو دنبال درمان

به منم ازین حرفا میگفتن خداروشکر هیچوقت دنبال اینکارا نرفتم عزیزم پیگیری کردم عکس رنگی گرفتم لاپاراسکوپی کردم فهمیدم لوله هام بستست، الانم دارم آی وی اف میکنم

خدا بزرگه انشاالله که مامان میشی❤

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...