2777
2789
عنوان

چله

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 42 پست
یعنی ده تا مادر تازه زایمان کرده؟؟

نه بابا مگه مادر روز ده بعد زایمان نمیره حموم غسل داره دیگه اب غسلشو تو بریز سرت چله ت میبره. یعنی لگن تشتی زیر پای مادر ده روززایمان کرده میزارن اب غسل برا بخت گشایی چله بری میبرن 

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خوب این چه حرفیه، پیگیر علتش باشو دنبال درمان به منم ازین حرفا میگفتن خداروشکر هیچوقت دنبال ای ...

منم عکس رنگی گرفتم گفت تخمدونات ضعیفه قرص داد خوردم باز رفتم گفت هیچ مشکلی نداری شوهرت ضعیفه شوهرم رفت دکتر بش گفت نازا نیستی یعنی با همین تعداد اسپرم میتونید بچه دار بشید خورد الان خوب شد ولی هنوز که هنوزه هیچ خبری نیست 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید😭❤️
منم عکس رنگی گرفتم گفت تخمدونات ضعیفه قرص داد خوردم باز رفتم گفت هیچ مشکلی نداری شوهرت ضعیفه شوهرم ر ...

خب پیش یه دکتر دیگه برو

دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ
نه بابا مگه مادر روز ده بعد زایمان نمیره حموم غسل داره دیگه اب غسلشو تو بریز سرت چله ت میبره. یعنی ل ...

اهااااا فهمیدم‌مرسی از راهنماییت عزیزم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید😭❤️
خب میتونی تاپیک ترک کنی کسی زورت نکرده خرافات بخونی😂

فک کردم چله منظوزش خوندن دعا و این چیزاست مثل دعای زیارت عاشورا و این قبیل 

نه اینکع چل افتاده سنگین شدی 😏🙄اوونم همچین راهکاری 😂😂😂البته خودم کمی به چل و سنگینی فرد فوت شده ، تازه عروس ، و زایو کمی اعتقاد دارم ، مخصوصا فوت شده 

اه اب خونی کثیف 😷😷😷😷اتفاقا زن زایوو خودش سنگینی داره

وا کی میگه خونیه مگه تو ده روز خونریزی داری پاک میشی میری غسل میکنی دیگه تو نریز سرت 😊😁 ولی میگن خیلی خوبه من دخترعمه م شوهر نمیکرد سر دخترم برد ریخت ب ماه نکشید عقد کرد

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂
بعد چه مدت عکس رنگی گرفتی عزیزم؟

بعد از یکسال که گفتن هردوش بازه، سه ماه بعدش آزمایشم مثبت شد بتام کمی بالا رفتو سریع اومد پایین، دوباره تا یکسال اقدام کردمو نشد باز رفتم عکس رنگی گفتن یکیش بستست، دکترم گفت برم لاپاراسکوپی که اونجا گفتن هردوش بستست و بازم نشد متاسفانه

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...