2777
2789
عنوان

بیاین ی لحظ

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 47 پست
دوترم برا پیوستم ک نمیتونم بدم ولی مامانم گفت شاید ببرمت ب نظرتان تک رفتم چیکار کنم یا اگرم نر۴تم چط ...

با کرم ضدآفتاب، کرم پودر 

من همونم که یه روز  می خواستم دریا بشم.  می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف از مدرسه ک بزنم ذهنم خورد میکنن خودمم ک نخوام اینا فقط دنبال شوهرم ک منو بدن بدم میگن دختر خوب ن ...

نه به حرف هیچکی اهمیت نده کلاه سرخودت نزار...هنوزخیلی بچه ای اگه توسن پایین ازدواج کنی پشیمون میشی واونوقت پشیمونیم فایده نداره ..منم همسن توبودم ازاین حرفازیادشنیدم وبیست ساله تاوان اشتباهموکه ازدواجه پس میدم 

آخه اجازه نمیدن من ترک تحصیلم

چقدر عصبی میشم اینا رو می شنوم. خودت کتاب درسی بخر غیر حضوری درس بخون. یا بگو دختر تحصیل کرده شوهر بهتر گیرش میاد

ن عزیزم بچه نه اومدم مال استان همدان نهاوند تا ملایر ۴۰ دی ق راه لر اونجام ولی اصالتا پدربزرگم اینا ...

خوب بسلامتی😊

چقدر عصبی میشم اینا رو می شنوم. خودت کتاب درسی بخر غیر حضوری درس بخون. یا بگو دختر تحصیل کرده شوهر ب ...

غیر حضوری باید بدم شهر ثبت نام کی منو ببره کتاب پول میخواد ک اینا نمیدن میگ کتاب بخوره تو سرت کار کن سرگرم شی تو دهات دختر تحصیل کرده زیاد مهم نیست کاش هیچوقت ب دنیا نمیدونم اگرم نیومدن بچه این پدر مادر یا دهات نمیشدم

غیر حضوری باید بدم شهر ثبت نام کی منو ببره کتاب پول میخواد ک اینا نمیدن میگ کتاب بخوره تو سرت کار کن ...

منظورشون از کار، چه کاری هست؟

غیر حضوری باید بدم شهر ثبت نام کی منو ببره کتاب پول میخواد ک اینا نمیدن میگ کتاب بخوره تو سرت کار کن ...

همه ی این روزامیگذره چه تلخ چه شیرین میگذره ولی راه حلش ازدواج کردن نیستش هیچوقت ازتوچاله خودتوتوچاه ننداز..