2777
2789
عنوان

بیاین ی لحظ

192 بازدید | 47 پست

چیکار کنم بخدا دیگ کم اول بدم امشب عقد دختر دارم بود مامانم میگفت خاک تو سرت همسن تو خیلی ناراحتم همش ۱۷ سالمه هرروز عین ی زن بیوه تو خونم ن میتونم جایی بدم یعنی اجازه نمیدن شدم مثل ی کلفتی تو خونه اصلا نمیخندم اصلا شاد نیستم س خواستگار خیل بی عالی کارمند انتظامی بازاری برام اومد خوشگل ک هستم خانواده وضعش خوبه ولی پوستم سبزش هر س نفرشونم گفته بودن پوست تیرس خیلی هر س دفع حالم بد میشد وقتی میرفتن دیگنمیومدن ااالانم نمیدونم چیکار کنم دعام مامانم برام کرد ولی بی جواب صبحت میبینم خواهرم می ره مدرسه غصه میخورم مامانم میگ شکم بیاد باید ترو داد رفت همش میگم خدایا کجایی کجایی بی مک من چیکار کردم ک باید این همه کتک بخورم فروش بشنوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب پوستت برس ک روشن تر شه .کرم پودر دائم بزن ی مدت 

وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..

۱۷ سالته .

ازدواج برات زوده .

چ خونواده هایی پیدا میشن .

وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..
عزيزم سني نداري كه كتاب بخون خودتو مشغول كن زندگي كه فقط شوهر نيست اونم ايشالا پيدا ميشه نگران نباش

من اصلا علاقه ب ازدواج ندارم فقط میخوام ک زودتر از ین ماتم کرده بدم ک داداشم میزن زیر چشمم هی بادمجون میکاره