2777
2789
عنوان

بیاین ی لحظ

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 47 پست
من اصلا علاقه ب ازدواج ندارم فقط میخوام ک زودتر از ین ماتم کرده بدم ک داداشم میزن زیر چشمم هی بادمجو ...

عزیزم😭

وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..

عزیزم اصلن به شوهرکردن نباش اهمیتی هم به این حرفانده هیچوقتم بخاطراین حرفاوبعضی شرایط ازدواج نکن چون پشیمون میشی من چون خودم پونزده شونزده سالم بودوازرواحساس ازدواج کردمونه ازروی عقل دارم بهت این حرفارومیگم والانم پشیمونم بیست ساله این بارپشیمونیروبه دوش میکشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد بد نوشتی...  اگ خواستگارات بخاطر رنگ پوستت دیگه برنگشتن همون بهتر ک رفتن😃

اره دقیقا نمیدونم چیکار کنم پویان سفید شه البته مثلا زشت نیست ولی خوب اونا خیلی خوب خوشتیپ در کل عالی بودن

من اصلا علاقه ب ازدواج ندارم فقط میخوام ک زودتر از ین ماتم کرده بدم ک داداشم میزن زیر چشمم هی بادمجو ...

متوجه ام چي ميگي باهاشون بحث نكن ايشالا جفتتم پيدا ميشه خودتو با كاراي هنري سرگرم كن اطلاعات عموميتو ببر بالا ك چه جوري رفتار كني با همسرت و توي زندگي 

درستو ادامه بده .

فعلا زوده برا ازدواجت .

وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..
عزیزم اصلن به شوهرکردن نباش اهمیتی هم به این حرفانده هیچوقتم بخاطراین حرفاوبعضی شرایط ازدواج نکن چون ...

حرف از مدرسه ک بزنم ذهنم خورد میکنن خودمم ک نخوام اینا فقط دنبال شوهرم ک منو بدن بدم میگن دختر خوب نیس زیاد خونه بمونخ

اسی بهت حس خوبی دارم انشاالله ک خوشبخت شی و مشکلاتت حل شن واست صلوات فرستادم❤️

مرسی عزید دلم ایشالا ب هر آرزوی ک داری و البته کل اعضای نی نی سایت ب آرزوشون برسم خوشبخت باشن