2821
2789
عنوان

قهر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 93 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شوهرمنم همونطوره , اونقدر پا پیش گذاشتیم که عادت کردن باید سعی کنی زیاد بهانه ندی دستش ولی خوب حالا که پا پیش نزاشتی یه کم هم صبر کن نقطه ضعف نشون نده لباساشو جمع کن خودتم ارایش کن بپوش با پسرت بخند و خوش باش حرصش بده دیدی خیلی طول کشید پا پیش بزار و بگو بخاطر تو نیستا بخاطر خودم پاپیش گذاشتم

بانو،  سر فرصت مناسب.... سعی کن باهاش صحبت رو باز کنی

منظورم اشتی نه،...  باهاش صحبت کنی.... و براش توضیح بدی....و ناراحتی هات رو بروز بدی.... ن با خشم‌... با کلمات....

و وقتی میخوای بگی اول ازرفتار های خوبش تعریف فقط از چند رفتارش انتقاد کن....

وااای نامزد منم دقیقا یه ماهه قهر کرده انگار بچه کوچولوان قهر میکنن بدم میاد از قهر😑

سختت نیست؟ من خودمو میزنم ب بیخیالی ولی ته دلم میترسم واسه زندگیم ک ب گ... کشیده میشه من 6 روزه ک قهریم

میدونم ولی دست خودم نبود .پرم خیلی پرم 

هرطور شده باید آشتی کنی

گور بابای شوهرت 

ولی تو باید برای آرامش خودت و بچه ت آروم باشی

این آرامشو از خودت دور نکن

دوستتون دارم 💕

ریلکس باش کارهای روزانه توانجام بده غذابپز بخور به خودت برس مثل همیشه رفتارکن بفهمه ازین وضع ناراحتی بیشتر دق میده توروخواهر

عادس رفتارکن و ریلکس

خودش مجبورمیشه پا شه بیاد

منن دیشب بهم توهین کرد باهاش قهر کردم رفتم تو اتاق نیومد دنبالم بیارتم ...منم ترسیدم دوباره تو بغلش خابیدم اما صبح کلا بی محلش کردم اما اون اصلا نمیاد ک اشتی کنیم اخه چرا انقد بیشعوره نمیاد تمومش کنه ...همیشه ک نباید من برم😔😥

چیکار کردی😑

قهر باشیم اصلا محلش نمیدم انقد صبر میکنم خودش بیاد 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز