2821
2789
عنوان

قهر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 93 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سختت نیست؟ من خودمو میزنم ب بیخیالی ولی ته دلم میترسم واسه زندگیم ک ب گ... کشیده میشه من 6 روزه ک قه ...

چرا بابا هرروز دارم گریه میکنم تموم شده میدونم ولی نمیخوام تموم شه

چیکارکنم وقتی جوابمو نمیده

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
هرطور شده باید آشتی کنی گور بابای شوهرت  ولی تو باید برای آرامش خودت و بچه ت آروم باشی این آ ...

همیشه به خاطر ارامش خودم و پسرم همینکارو کردم ولی الان دیگه نمیتونم .١٢ سال ازگار کارم شده بود همین ناز کشیدن این ادم خودخواه ولی دیگه خسته شدم .تا نیست تو خونه حالم خوبه ولی وقتی میبینمش دگرگون میشم

عقدی؟؟

اره انقد طولانی شد که همه چی خراب شد

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
چرا بابا هرروز دارم گریه میکنم تموم شده میدونم ولی نمیخوام تموم شه چیکارکنم وقتی جوابمو نمیده

من ایقد گریع میکردم ک چشام میشد کاسه خون دفعه های اول ولی با وجود اینکه 3 ماه بیشتر نیست ک عقدیم همش قهر 3 روزه 1 هفته ای ولی دیگه عقدم باید پاش وایسم چون حوصله سرکوفت طلاقی بودن رو ندارم ولی تو اگر عقد نیستی غصه نخور اصلا موقعیت بهتر هست بخدا ولش کنی بهتر از اینهمه زجر

سلام عزیزم کاملا الان من حاب تورو دارم دلم خیلی گرفته دقیق شبیه رفتار من و شوهرمه

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

منم این مشکل رو با شوهرم داشتم هر شب بیرون بود با دوستاش الکی با من قهر میکرد و جاشو جدا میکرد منم ی روز تصمیم گرفتم از خونش برم شش ماه خونه پدرم بودم و تمام کارای طلاقمو انجام دادم قصدم جدایی نبود میخواستم بترسونمش ب محض اینکه حکم طلاق اومد اومد دنبالم ابراز پشیمانی کرد منم بهش فرصت دوباره دادم الان ی جوری شده ک حتی میترسه منو ناراحت کنه چ برسه ک قهر کنه دور همه دوستاشو خط کشیده چون شرط برگشتنم همین بود خدا لعنت کنه هر چی دوست و رفیق

من ایقد گریع میکردم ک چشام میشد کاسه خون دفعه های اول ولی با وجود اینکه 3 ماه بیشتر نیست ک عقدیم همش ...

منم عقدم سه ساله

بعد سه سال به نظرت سر من چی میاد حالا با حرف مردم کار ندارم خودم تباه میشم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز