2821
2789
عنوان

قهر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 93 پست
من کلا ادم مغروریم البته واسه خودم و شخصیت دارم ولی نمیدونم چرا دربرابر این چه قدر از همون اول شل شد ...

اهوم دقیقا منم و همیشه هم به خودم میگم که عشق باعث شده 

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

هیچوقت نتونستم و این دفعه هم میدونم که نمیتونم 

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلا ادم مغروریم البته واسه خودم و شخصیت دارم ولی نمیدونم چرا دربرابر این چه قدر از همون اول شل شد ...

من هیچوقت پا پیش نمیزارم ولی نمیدونم چرا قهر میکنه همش خودش مجبور میشه پا پیش بزارع بعد

سلام عزیزم کاملا الان من حاب تورو دارم دلم خیلی گرفته دقیق شبیه رفتار من و شوهرمه

تو رو خدابسمونه این همه تحقیر و به ریشمون خندیدن بیا یکم از این به بعد بیشتر خودمونو دوست داشته باشیم

حالا من ک 3 ماه بیشتر نیست چی بگم همش اعصاب خوردی دارم همش قهر نمیدونم باید چیکار کنم ی نامزد کم حرف ...

برید پیش مشاور

من که میخوام برم حتی شده تنهایی 

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
تو رو خدابسمونه این همه تحقیر و به ریشمون خندیدن بیا یکم از این به بعد بیشتر خودمونو دوست داشته باشی ...

قبولت دارم بیا بهم قول بدیم که یه جور رفتار کنیم تا ببینیم جواب میده

برید پیش مشاور من که میخوام برم حتی شده تنهایی 

مشاور که نمیاد از بس خودشو عقل کل میدونه و میگه هرچی اشتباس تو این زندگی گردنه تو .خودمم که چند باری رفتم میگن درست بشو نیس .شوهر من بی نهایت مغرور و خودشیفتس.تا حالا خدا نزده پس کلش بیشتر دعواهامونم سر همین رفتاراشه 

از اول شب رفت اتاق در و هم بست شام هم نخورد و الان دلم میخواد باز برم بغلش کنم و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده 

من و شوعرم ی ساعنم نمیتونیم قهر بمونیم... هیچکدوم تحملشو نداریم

واقعا عاالیه کاش همه مثل شما بودن

از اول شب رفت اتاق در و هم بست شام هم نخورد و الان دلم میخواد باز برم بغلش کنم و انگار نه انگار که ا ...

من قبلا نهیت بعد دوروز میرفتم پیشش ولی الان ٨ روز شده و از این بابت خیلی خوشحالم فقط دلم میخواد یکم ریلکستر و ارومتر بودم اینقدر خودخوری نمیکردم دقیا میشدم یکی مث خودش

من خسته شدم دیگه خداجونم کجایی

2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز