2821
2789
عنوان

قهر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 93 پست
مشاور که نمیاد از بس خودشو عقل کل میدونه و میگه هرچی اشتباس تو این زندگی گردنه تو .خودمم که چند باری ...

همشون لنگه همن فکر میکنن هیچ مشکلی ندارن

دیگه شخصیتشون اینطوریه بخوانم نمیتونن درست شن

اونم حالا اگه بخوان  

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنگ بزن به دوستش که میزبانه بگو چرا همه رو متاهلی دعوت کردی شوهر منو مجردی پسرم خیلی گریه کرد ولی اون تنها اومد اگه بگه نه من شمارو هم دعوت کرده بودم بگو پس چرا شوهرمو مجردی راه دادی چرا تو زندگی ما اختلاف انداختی

من قبلا نهیت بعد دوروز میرفتم پیشش ولی الان ٨ روز شده و از این بابت خیلی خوشحالم فقط دلم میخواد یکم ...

بعد دو روز چیه من وضعم از تو بدتره همون روز 24 ساعت کامل نمیگذره پوووف

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
میدونم عزیزم واقعا سخته ایشالا درس میشه همه چی

فدات عزیزم

همچنین توام خوشبخت باشی

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

از وقتی بابام رفته ونیس بیشتر از قبل با کاراش اذیتم میکنه و دلمو میشکنه فقط میخوام بدونم اون دنیا جواب بابامو چی میده ........جالب اینجاس ادعای عاشقیش گوش فلکو کر کرده 

خودش هم وقتی حرفمون میشه افتضاح داغون میشه میبینم ولی انقدر غرور داره که نیاد سراغم دو روز پیش بالاخره یه روز کامل باهاش حرف نزدم اومد باهام شوخی اینا کردولی دریغ از یه افسوس و عذرخواهی بعدش هم که به زور باهام حرف زد دوروزه دارم بهش میگم که ازت دلخورم ولی انگار نمیشنوه خودش و میزنه به بیخیالی

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
خودش هم وقتی حرفمون میشه افتضاح داغون میشه میبینم ولی انقدر غرور داره که نیاد سراغم دو روز پیش بالاخ ...

همین که اومده حرف زده خودش خوبه توقع دیگه ازش نداشته باش

همین که اومده حرف زده خودش خوبه توقع دیگه ازش نداشته باش

واقعا؟

حرف و که باهام میزنه ولی خیلی نسبت به هم بی توجه میشیم احساس میکنم هیچوقت واسش مهم نیست که من ازش دلخورم و ناراحتم یا درکل ناراحتی من واسش اهمییت نداره

شوهر من تو عمرش یه بارم نگفته ببخشید و جالب اینجاس دیشب پسرم با شوخی زد رو دستم بچه رو میخواست بکشه که به مامان بگوووو ببخشید اونم نمیگفت اینقدر سر بچه هوار کشید بهش گفتم کاش یکی بود سرتو هوار میکشید و مجبورت میکرد ازم عذرخواهی کنی احمق 

خسته شدم دیگه دلم میخواد اصلا یه مدتی نباشم نمیدونم

شوهر من تو عمرش یه بارم نگفته ببخشید و جالب اینجاس دیشب پسرم با شوخی زد رو دستم بچه رو میخواست بکشه ...

ای وای یعنی هیچ وقت مقصر نبوده؟ 

8 روز گذشته بالاخره خسته میشه مطمئن باش میاد سراغت

2828
2791
2779
2792