سلام٨ روزه با شوهرم قهرم خودش بی دلیل قهر کرده منم دیگه خسته شدم از رفتاراش منم پاپیش نزاشتم واسه اشتی .قبلا مثل احمقا چه مقصر بودم چه نبودم میرفتم نازشو میکشیدم چون متنفرم از قهر ولی این چند روز نرفتم .ازش خیلی بدم اومده اونم اصلا خیال اشتی نداره.امشب با وجود اینکه حالم بد یود و سرما خوردم ول کرد با دوستاش رفت باغ یکی از دوستاش که همم متاهلی اومدن اون بیشعورم منو ول کرد رفت حتی به گریه های پسرمم واکنشی نشون نداد. تا رفت از حرصم رفتم سر کمد لباسش و تموم لباساشو ریختم وسط حال و لگد میزدم بشون .پسرم حاج و واج نگام میکرد .اینقدر فحش دادم و لگد زدم تا اروم شدم شما بگید چیکار کنم من خیلی دووم نمیارم موقع قهر میترسم از اینکه دوباره برم سمتش نمیخوام مث قبل باشم .........دلم یه بغل میخواد یکم برم تو بغلشو زار بزنم
عزیزم شوهرمنم همونطوره , اونقدر پا پیش گذاشتیم که عادت کردن باید سعی کنی زیاد بهانه ندی دستش ولی خوب حالا که پا پیش نزاشتی یه کم هم صبر کن نقطه ضعف نشون نده لباساشو جمع کن خودتم ارایش کن بپوش با پسرت بخند و خوش باش حرصش بده دیدی خیلی طول کشید پا پیش بزار و بگو بخاطر تو نیستا بخاطر خودم پاپیش گذاشتم
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
بچه ها قهر کردن یه واکنش اشتباه برای نشون دادن عصبانیت هست و شوهر شما یاد گرفته اینجوری عصبانیتش رو تخلیه کنه باید یاد بگیره که با گفتگو باید مسایل رو حل کرد