2777
2789

من خودم استیگماتم شماره چشمم 2.5 و 2.75 اصلا دوتایی نمیبنم چشامای استیگمات هم دور و هم نزدیک را به یه اندازه تار میبینن و این که از بچگی مرتب عینک بزنه خیلی مهمه. هرچند من خودمم از 5 سالگی زدم ولی شماره چشمم تغییر نکرد و ثابت موند

تا 20 سالگی که شماره چشم بیشتر میشه و بعد کم کم متوقف میشه  هر وقت گفت عینک بزنه حتما بزنه وگر ...

انشالله سری بعد بردمش طوری نباشه😭همش به خودم امید میدم که اذیت کرده باشه درست نمره نگرفته باشه براش.اخه خودم چشمم ضعیف بوده عمل کردم الان پی ار کی.خونواده همسرمم خیلی دنبال حرفن از الان میگن اره مث مامانش عینکیه کوره فلانه.منم تحمل ندارم کسی به بچم حرفی بزنه😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم آستیگماتم ینی اگه ادامه پیدا کنه کور میشم؟؟منم از ۵ سالگی نامنظم عینک زدم...الانم چندروزی هست چشام و سرم در میکنه چشمام تمایل ب تاری دارن اصن ی جوری شدم..توروخدا کور نمیشم😢😢

آنکس ک نظر کند بر چشم مستش   از رشک دعای بد کنم پیوستش   و آنکس ک ب انگشت نماید رخ او     گر دسترسم بود ببرم دستش                                      والا بخدا
منم آستیگماتم ینی اگه ادامه پیدا کنه کور میشم؟؟منم از ۵ سالگی نامنظم عینک زدم...الانم چندروزی هست چش ...

زیاد به گوشی خیره نشو

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
من خودم استیگماتم شماره چشمم 2.5 و 2.75 اصلا دوتایی نمیبنم چشامای استیگمات هم دور و هم نزدیک را به ی ...

الانم عینک میزنین.استیگماتتون خوب نشده؟اینکه میگین‌مرتب عینک‌میزنین تغیری هم داشتین؟

انشالله سری بعد بردمش طوری نباشه😭همش به خودم امید میدم که اذیت کرده باشه درست نمره نگرفته باشه براش ...

آن شاالله که بهتر بشه 

امیدت به خدا باشه الان تو رشد هم هست حتی اگ ضعفش هم بیشتر بشه بخاطر رشدشه 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
منم آستیگماتم ینی اگه ادامه پیدا کنه کور میشم؟؟منم از ۵ سالگی نامنظم عینک زدم...الانم چندروزی هست چش ...

نه خدانکنه من برا بچم گفته استیگمات حالا نمیدونم چ باید کنم میترسم😔

الانم عینک میزنین.استیگماتتون خوب نشده؟اینکه میگین‌مرتب عینک‌میزنین تغیری هم داشتین؟

من مرتب عینک زدم از 5 سالگی شمار چشمم تغییر نکرده اصلا. حالا بستگی داره بررای بعضیا بهتر میشه و خوب میشه

من مرتب عینک زدم از 5 سالگی شمار چشمم تغییر نکرده اصلا. حالا بستگی داره بررای بعضیا بهتر میشه و خوب ...

ینی امکان خوب شدنم هست؟بعد اکه عینک نزنه تا بچه هست ینی هی میره بالا؟

چیز خاصی نیتس که چرا نگرانی این همه ادم چشماشون ضعیفه و عینک میزنن . ایشالاه که چیزی نیست

از لحظه ای فهمیدم هی رو چشم اینوریش میگیرم که بفهمم‌میبنه یانه اما چیزی نمیگه هنوز نافهمه بچه نمیگه که میبینه یانه😭

از لحظه ای فهمیدم هی رو چشم اینوریش میگیرم که بفهمم‌میبنه یانه اما چیزی نمیگه هنوز نافهمه بچه نمیگه ...

سلام عزیزم 

بردی بچه تو دوباره پیش چشم پزشک

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.