2777
2789
دکتر برا بچم گفت دو خوردی استیگمات داره چشم چپش.سری قبلی بردمش یکو ۲۵ نشون داد الان اینقدر عینکم بهش ...

من چشمم نیم هست ..اصولا استیگماتی هم ژنتیکی هست ...تا یک سنی بیشتر میشه ولی بعدش ثابت میمونه ..اما واسه بچه شما باید عینک رو بزنه چون خودش اذیت میشه ..احتمالا نزدیک بینی هم داشته باشه ..جای نگرانی نیست اصلا ..چیز خاصیم نیست ...ولی چون شماره چشمش بالاست بزنه بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه دو تا میبینن دیگه، گاهی البته 

دوتا نمیبینیم .نمیدونم چطور توضیح بدم ..یه حالت محوی داره ولی دوتایی نیست..خیلی از آستیگماتا هم اصلا اینطور نیستن ..همه تمامی علائم رو ندارت

من چشمم نیم هست ..اصولا استیگماتی هم ژنتیکی هست ...تا یک سنی بیشتر میشه ولی بعدش ثابت میمونه ..اما و ...

ینی تا چه سنی بره بالا شمارش خیلی ناراحتم.اخه من هیچ علایمی ازش ندیدم فقط بردمش برا معاینه بچه های ۳.تا ۶ سال چکاب بشه چشمش.سری اولی نشون دادیکو ۲۵ استیگمات که البته خیلی اذیت میداد نمیزاشت شماره چشمشو بگیره که دکتر گفتن‌ممکنه خطا رفته باشه و ببرش ۶ ماه دیگه بیارش باز بردمش بازم اذیت میداد زیاد نمیزاشت قطره ریخت چشمش باز شماره چشمش گرفت دو خوردی نشون داد که گفتن باید عینک بزنه و بازم دکتر گفت عینک بهش نمیدم برو ۳ ماه دیگم بیارش باز ببینم اون موقع میگم عینک بزنه یانه گفت فقط چشم چپشه چشم راستش مشکلی نداره کمی هست فقط

من خودم آستیگماتم😑

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻
ینی تا چه سنی بره بالا شمارش خیلی ناراحتم.اخه من هیچ علایمی ازش ندیدم فقط بردمش برا معاینه بچه های ۳ ...

اصلا نگران نباش ...فوقش عینک میزنه دیگه 

نمیدونم چطور متوجه نشدید ..شاید چون سنش کمه ..چون اکثرا چشماشون رو جمع میکنن تا بهتر ببینن و همین باعث ایجاد سردرد میشه ...و این شاید اولین نشانش باشه ...دفعه اول عینک نداده چون میدونسته بچتون تو روندش قرار داره و ممکنه ضعیف تر بشه ..گذاشته تا به حدش برسه و بعد عینک تجویز کنه ..

میشه شماهم علایمتو بگی

من رفتم دکتر چشم راستم ۱/۵ چشم چپم۰/۵..تصویر و نوشته رو از دور نمیبینم..دکتر برام عینک نوشت گفت یه سال مرتب بزنی خوب میشی ولی من حوصله ندارم😂

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻
اصلا نگران نباش ...فوقش عینک میزنه دیگه  نمیدونم چطور متوجه نشدید ..شاید چون سنش کمه ..چون اکث ...

اخه اصلا چشماشو جم نمیکنه حتی موقع تی وی میبینه همینجور عادی چشماشو میگیره منوهیچ علایمی ازش ندیدم فقط بردمش معابنه چکاب همین.حتی الانم که از سری قبلی شمارش بیشتر افتاده اصلا چشماش جم نمیکنه.فقط گاه وقتی میگف خیلی خسته شدم.نمیدونم منظورش خستگی چشماش بود یا خستگی خودش ولی من هیچ علایمی ازش ندیدم حتی جم‌کردن چشماش.همش ناراحت از اینکه بچم عینک بزنه😔خودمم چشام ضعیف بود الان پی آر کی کردم ولی من استیگمات نبودم.

میشه شماهم علایمتو بگی

حالت دوتاییم میبینم.دوتا حالت داره یا دور بین یا نزدیک بین..من نوشته و زیر نویس تلوزیونو از فاصله سه متری  نمیبینم 

گفتن چشمتون ضعیفه یا استیگمات؟

گفت آستیگماته ولی باید عینک بزنی

ینی خیلی اذیت کنه؟

اذیت ک میکنه ولی نه اونقدر که بقیه کلا نمیبینن.فک کن تو نتونی یه نوشته رو از دور بخونی دوتایی اونو ببینی..ولی خب عینک بزنی واضح میشه برات

اخه اصلا چشماشو جم نمیکنه حتی موقع تی وی میبینه همینجور عادی چشماشو میگیره منوهیچ علایمی ازش ندیدم ف ...

تا 20 سالگی که شماره چشم بیشتر میشه و بعد کم کم متوقف میشه 

هر وقت گفت عینک بزنه حتما بزنه وگرن خدای نکرده بد میشه 

اینهمه آدم عینک میزنن بچه شما هم بزنه 

من بچه تو کالسکه دیدم عینک کلفت داشت البته درکت میکنم آدم دلش نمیخاد خار به پا بچش بره

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده