😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
بله ..من حالت دوتایی میبینم گاهی مثلا تو خوندن کتاب یا زیرنویس تلویزیون ..یا مثلا تو رانندگی دست و انداز رو جلوتر میبینم ...یا پله میخوام پایین بیام گاهی پامو ممکنه اشتباهی بزارم ...چشمای من زیاد نیست حتی عینکم نمیزنم ولی اینطوری میشم گاهی ..همیشگی نیست
😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
بله ..من حالت دوتایی میبینم گاهی مثلا تو خوندن کتاب یا زیرنویس تلویزیون ..یا مثلا تو رانندگی دست و ا ...
دکتر برا بچم گفت دو خوردی استیگمات داره چشم چپش.سری قبلی بردمش یکو ۲۵ نشون داد الان اینقدر عینکم بهش نداده گفته ۳ ماه دیگه بیارش احتمالا بهش عینک بدم.ینی عینک بهش بده احتما داره خوب بشه چون بچس؟.بعد اینکه هر سری بیشتر میشه یا دیگه تغیر نمیکنه