2777
2789
عنوان

خرید خونه

146 بازدید | 15 پست

خرید خونه در مرکز شهر خوبه اپارتمانی ،قولنامه ای با متراژ پایین

یا سند دار پایین شهر،ویلایی

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق آپارتمانم😍 چند وقت دیگه هم میخوایم خونه بخریم بالا شهر ۱۰۰ متری میشه  پایین شهر همون ...

اینجا شهر ما آپارتمانی خوب با این قیمت پیدا نمیشه،،امتیازات مشترک اصلا شبیه آپارتمان نیست

حالا موندم

شما کدوم شهرین

تا آخر سال پایین نمیاد

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
سند دار بخر وگرنه ب درد من گرفتار میشی خدایی نکرده. اسفند خونه خریدیم با بدبختی الان براش مدعی پیدا ...

چطوری عزیزم

میشه توضیح بدی،ما مشکل شما بر نخوریم

دعا میکنم عزیزم

اینجا شهر ما آپارتمانی خوب با این قیمت پیدا نمیشه،،امتیازات مشترک اصلا شبیه آپارتمان نیست حالا موند ...

مشهدم عزیزم

یه خونه دیدم تو کوثر اگه بشناسی ۱۰۰ متری ۸۱۰

تو عبدالمطلب که وسط شهره همون قیمت ۱۷۰ متری

مشهدم عزیزم یه خونه دیدم تو کوثر اگه بشناسی ۱۰۰ متری ۸۱۰ تو عبدالمطلب که وسط شهره همون قیمت ۱۷۰ مت ...

آره عزیزم،کوثر تو پیروزی؟

هاشمیه خیلی دوس دارم

ولی ما خیلی بتونیم جور کنیم با قرض فروش 200

موندم صبر کنیم تا سال آینده پول دستمون میاد

میترسم گرون تر شه

آره عزیزم،کوثر تو پیروزی؟ هاشمیه خیلی دوس دارم ولی ما خیلی بتونیم جور کنیم با قرض فروش 200 موندم ...

اره همونجاست

من همسرم از هاشمیه خوشش نمیاد

ولی کوثر جای خونه خواهر شوهرمه باردارم میتونه دست کمکم باشه

چطوری عزیزم میشه توضیح بدی،ما مشکل شما بر نخوریم دعا میکنم عزیزم

خونه قولنامه بوده.وصاحب اول این خونه ۲بار این خونرو فروخته ۱بار ب ما۱بار ب یک بنده خدای دیگه.

چون قولنامه است جایی ثبت نمیشه ک قبلا فروخته شده ولی اگه سند داشت نمیتونست این کارو کنه.انشالله ی خونه عالی وپربرکت باب میلت بخری وتوش پربشه از سلامتی وبرکت وصدای خنده هاتون.خدا بمنم رحم کنه مشگلم حلشه

خونه قولنامه بوده.وصاحب اول این خونه ۲بار این خونرو فروخته ۱بار ب ما۱بار ب یک بنده خدای دیگه. چون ق ...

خیلی ناراحت شدم،واقعا که خیلی پست ادم ای از خدا بی‌خبر،ایشالله که به پولت برسی،توکل کن به خدا،نگران نباش ایشالله حل میشه،منم میخواستم قولنامه‌ای بخرم خدا خیرت بده گلم

خیلی ناراحت شدم،واقعا که خیلی پست ادم ای از خدا بی‌خبر ،ایشالله که به پولت برسی،توکل کن به خدا،نگران ...

دعام کن ترخدا رای دادگاه بنفع ما باشه وخونرو ازمون نگیرن.آبروم میره تو کل فامیل حسود زیاد دارم ذوق میکنن.خداااا بهم رحم کن.انشالله توام بهترینشو بخری وخیرشو ببینی

دعام کن ترخدا رای دادگاه بنفع ما باشه وخونرو ازمون نگیرن.آبروم میره تو کل فامیل حسود زیاد دارم ذوق م ...

حتما عزیزم،تونستی وکیل خوب بگیر حتما پیگیر باش ایشالله پولتو پس بگیرین