بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه تو نمیدونی بخدا منم نمیدونم..ب خدا اگه بدونی مامانم چ خوبیایی در حق داداشم کرده شاخ در میاری..ول ...
😔
یکی مثل داداشای تو
یکی مثل شوهر من
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
بخدا هیچ کاری از دستم برنمیاد.فقط میتونم دو روز درهفته برم پیششو برگردم.همین.😔😔اگه اون یکیا هم میر ...
😢😢
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
😔😔😔کاااش خدا صدامو بشنوه..کااااش بخدا برا خودم از خدا هیچی نمیخاام فقط برا مامانم دعا میکنم
حالتو میفهمم منم فقط دعام واسه خواهرمه...
تورو خدا تودر حق مامانه من دعا کن من واسه خواهره تو...خاهرت چندسالشه؟
۴۰سالشه،خواهر بزرگترمه.من از کوچیکی مامانم بیماری گرفت و اون شد مامان ما.
شوهرنکرد به خاطر ما و...
حتما عزیزم.❤