2777
2789
اره منم دوتا بچه کوچیک و مدرسه ای دارم روزای جمعه میرم تا غروب،بهشون بگو یه سر نیم ساعته که چیزی نمی ...

نمیرن ادم‌ خودش باید درکو شعور داشته باشه وقتی نیس چیکارکنم

[QUOTE=111154983]وای آره خیلی سخته .. ای کاش خونشو بده مستاجر تو ساختمان شما یه واحد کرایه کنه[/QUOT ...

عزیزممم منم همش مامانم 21 سالش بوده بابام فوت شده خودم 3 سالم بود همچین زنایی رو باید گذاشت رو سر

ما آبادانیا   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا ظهرا شوهرم ناهار نمی اومد مامانم تنها بود دست و دلش نمیرفت غذا درست کنه همش چیزای حاضری و الکی ...

ب قران اینجوری میگی اشکم درمیاد..مامانه من هیچی نمیخوره تنهایی هیچی ب ادم مزه نمیده بقرام من بهش دورم وگرنه نمیذاشتم ۵ دیقه تنا بمونه لعنت ب این زندگی کاش خدا منو بکشه تنایی مامانمو نبینم 

عزیزممم منم همش مامانم 21 سالش بوده بابام فوت شده خودم 3 سالم بود همچین زنایی رو باید گذاشت رو سر

مامانت الان چندسالشه؟؟ تنهاس یا خاهر برادرات پیششن؟؟

باباتو خدا رحمت کنه اجی

ب قران اینجوری میگی اشکم درمیاد..مامانه من هیچی نمیخوره تنهایی هیچی ب ادم مزه نمیده بقرام من بهش دور ...

عزیزم ناراحت نباش ان شالله درست میشه منم یکسالی که مامانم تنها بود داشتم دق میکردم نصف شبا از خواب میپریدم بهش زنگ میزدم بعضی وقتها توهم میزدم گاز نشتی داده از این جور فکرای مزخرف

ما آبادانیا   
[QUOTE=111154983]وای آره خیلی سخته .. ای کاش خونشو بده مستاجر تو ساختمان شما یه واحد کرایه کنه[/QUOT ...

الهی بمیرم.

میدونی هر چقدر بی توقع خوب باشی هیچکس قدرتونمیدونه.ولی اگهخودخواه باشی همه ازت میترسن و بیشتر هواتو دارن.

من پدرشوهر ندارم ولی هرشب یکی باید بره پیش مادرشوهرم بخوابه.چون میگه میترسم درصورتی که خونش امن امنه ولی اگه خدای نکرده یکی مشکل داشته باشه ونره.یا خدااااا قیامت میکنه.تازه گاهی انچنان عذاب وجدان میده بهشون که نمیدونی.

بعد ازدواجم تازه فهمیدم چقدر مادرم بی دریغ مهربونه ولی تا اومدم به خودم بجنبم رفت...

حالا فکر کن شوهر من که من رفتم پیش مامانش موندمو و...اگه من میخواستم واسه مامانم کاری کنم یا حالا که میگم مثلا بابام مریضه یا آبجیم تنهاست میگه تو خدمتاتو کردی بقیه برن.

دور ازجون اگه باباتم طوری شد دیگه حق نداری بری خونتونو بگی بهدخواهرم میخوام سربزنم.درصورتی که ابجیم از مادر بیشتر به من و بچم رسیدگی کرده.دلم میسوزه واقعا.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
بابام فوت کرده..من فقط ۷ماهم بوده..دیگه ازدواج نکرده الانم تنهایه تنهاس 😭😔

الهییی عزیزم خداپدرتورحمت کنه😔😔

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
بابام فوت کرده..من فقط ۷ماهم بوده..دیگه ازدواج نکرده الانم تنهایه تنهاس 😭😔

باید سرتا پاشو طلا بگیرین.تو کاری به بقیه نداشته باش هرجور میتونی خدمتش کن.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
الهی بمیرم. میدونی هر چقدر بی توقع خوب باشی هیچکس قدرتونمیدونه.ولی اگهخودخواه باشی همه ازت میترسن و ...

بخدااا همینجور بغض دارمااا..اصن حالم خوب نیس.خیلی حسه بدیه واسه عزیزامون ناراحت باشیمو کاری از دستمون براشون برنیاد.😔😔

من دوتا داداش دارم وضعشونم حوبه امااا اصن ماه ب ماه ب مامانم سرنمیزنن 

چرا اخه؟