2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تهرانه خواهرت چند سالشه؟

نه عزیزم.مایکی از شهرای اصفهانیم.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
خوشبحالت...من خیلی دوس دارم اینجوری بشه..بهش میگم لااقل تونتو بده مستاجر خودت ی خونه ای بگیرک اپارتم ...

وای آره خیلی سخته .. ای کاش خونشو بده مستاجر تو ساختمان شما یه واحد کرایه کنه

ما آبادانیا   
دقیقا کاش شوهره منم اینجوری بود.

نمیتونم بفهممچطور بعضی ها انقدر انسانن وبعضی ها...

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

[QUOTE=111154983]وای آره خیلی سخته .. ای کاش خونشو بده مستاجر تو ساختمان شما یه واحد کرایه کنه[/QUOT

راضی نمیشه..مامانم بنده ی خدا۶۶ سالشه خیلی دلم براش میسوزه..تا بوده یتیم داری کرده ماهارو بزرگ کرده اما کو هرکی سرش ب زندگیه خودش گرمه😔😔آخه دردموووو به کی بگم

واقعاااا..بخدا من هر روز زنگ میزنم هرروز‌.ولی اونا هیچی..مثلا من ۵شنبه جمعه میرم..بد میبنی ب خواهرم ...

اره منم دوتا بچه کوچیک و مدرسه ای دارم روزای جمعه میرم تا غروب،بهشون بگو یه سر نیم ساعته که چیزی نمیشه اونا که نزدیکن برن پیشش سر بزنن هر روز ولی زیاد واینسن

من خودم خیلی از دستشون حرص میخورم..بخاطره مامانم بایکی از خاهرام حرف نیمزنم..چون خیلی بیشعوره 

خدا اجرت بده.ی مریض داریم پیر زنه.ی پسرش ک ۵۰سالش هست احتمالا انقددددد بهش میرسه ادم چطوری با بچش حرف میزنه اونطوری انگار بچه کوچیکشه.میگم خدایا شکرت خوشبحالش چه توفیقی نصیبش شده دختراش نمیرسن این پوشکشو عوض میکنه

بخدا ظهرا شوهرم ناهار نمی اومد مامانم تنها بود دست و دلش نمیرفت غذا درست کنه همش چیزای حاضری و الکی میخورد من ظهرا قابلمه به دست میرفتم بماند که چقد اذیت میشدم تو گرما یا ظهرا خلوته موتوری اذیت میکردن دیگه شوهرم گفت اینجوری که نمیشه خدا رو صد مرتبه شکر آدم باید درک داشته باشه شاید روزی مادرشم تنها شد منم با جون و دل مادرشو پذیرا هستم

ما آبادانیا