2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سرمیزنم...من تنهانیستم ک هیشکی نمیره بهش سربزنه ب همشون میگم الکی بهونه میارن.من هفته ای دو روز میرم

چرا نميرن ؟ وظيفشونه ! دنيا دو روزه بايد از لحظه هاي باهم بودن استفاده كنين چون آدما ديگه برنميگردن و حسرتشون تا ابد به دل آدم ميمونه ! بشين با خواهر برادرات حرف بزن 

مامان طفلی من.پدرم ۱۵ساله فوت شده🥺. هروقت هممون پنجشنبه جمعه ها میریم وقتی برمیگردیم طفلی میگه چراغ دلمو خاموش میکنین همتون باهم میرین.همش اشکام جمع میشه.الانم با خالم رفته مسافرت خیلی خوشحالم که رفته حال و هواش عوض شه

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
مامان من بابام هست ولی اصلا خونه نیس همش بیچاره تنهاست...منم رام دوره...البته ی خاهر۴ساله دارم ولی ب ...

باز خداروشکر ک ی بچه کوچولو پیششه مامانه من چی همیشه تنهاس..ب خدااا این ۴سال ک ازدواج کردم نشده ی شب سرمو راحت بذارم رو بالشتو بخابم خیلی غصشو میخورم

منم بچه بودم بابام فوت کرد خودمم تک فرزندم ازدواج کردم مامانم خیلی تنها شد سال اول ازدواجم تنها بود بعدش خونشو دادم دست مستاجر الان با خودم زندگی میکنه خیالم راحته

ما آبادانیا   

منم ده ماهه بابام فوت کرده مامانم تنهاس یه داداشم دارم که خیلی اذیت میکنه مادرمو

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
منم بچه بودم بابام فوت کرد خودمم تک فرزندم ازدواج کردم مامانم خیلی تنها شد سال اول ازدواجم تنها بود ...

خوشبحالت...من خیلی دوس دارم اینجوری بشه..بهش میگم لااقل تونتو بده مستاجر خودت ی خونه ای بگیرک اپارتمانی باشه خونه خودمون ویلاییه ادم تنها شبا سختشه.

چرا نميرن ؟ وظيفشونه ! دنيا دو روزه بايد از لحظه هاي باهم بودن استفاده كنين چون آدما ديگه برنميگردن ...

هم وظیفشونه هم مزه میده ... آخه از خونه مادر و کنارش کجا بهتر؟ خدا هم راضیه