بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانما مامان من 38سالشه و بابام فوت کرده اگه ازدواج کنخ زشته؟
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
باز خداروشکر ک ی بچه کوچولو پیششه مامانه من چی همیشه تنهاس..ب خدااا این ۴سال ک ازدواج کردم نشده ی شب ...
منم مثل شمام.من سال پیش دور از جون همه مادرها،مامانمو از دست دادم.خواهرم ازش مراقبت میکرد.حالا خواهرم تنهاست.هر شب با بغض میخوابم.
همش تو فکرشم.کاش خدا معجزشو نشون میداد وخواهر گلم صاحب بهترین همسر وفرزند میشد...
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
شما به نظرم خوب میری، خاک تو سر خواهر برادرات که انقدر بی وجدانن
واقعاااا..بخدا من هر روز زنگ میزنم هرروز.ولی اونا هیچی..مثلا من ۵شنبه جمعه میرم..بد میبنی ب خواهرم میگم تو دوشنبه برو میگه تاتونیای من نمیرم میگم خب من تازه اونجابودم نمیتونم منو بهونه میکنه و نمیره
معلومه که نه .بنده خدا جوونه مادرت از شوهر من کوچیکتره ما هنوز بچمون دوسالشه.باید یه ازدواج خوب کنه
اینقدر ماشااله جوون و قشنگه که بهش نمیاد اصلا ازدواج کرده باشه کاش شانس داشت فقط😢
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
بنده خدا شوهرم خودش میگفت شبی نصف شبی حالش بد میشه آدمیزاده بخدا من صبح ظهر شب هی میرفتم بهش سرمیزدم ...
چقدر شوهرت خوبه.کاش شوهرمنماینجور بود😔
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.