2777
2789
عنوان

بارداری

87 بازدید | 13 پست

شما که با دارید رفتار خانواده شوهر باهاتون چطوریه؟ من که مادرم پیشم نیست ایران نیست مادر شوهرم اصلا محل نمیده نه زنگ بزنه احوال پرسی کنه نه هیچی تا حالا 7 ماهمه غذا درست نکرده بفرسته تو این 4 ماه که مامانم نیست سر جمع شاید 5 با خونشون شام گفته بیاین خواهر شوهرم اصلا محل نمیده احوال پرسی کنه، به شوهرم از اول گفته بودم بچه به دنیا بیاد میرم خونه مامانم تا 40 روز میمونم شوهرم موافق بود یه روز پیش مامانش گفت مامانش اخماش رفت تو هم که پس بیان دیدنت چی گفتم بیان خونه مامانم سیسمونی میخوان ببینن هم بعد 40 بیان خونه خودم، رفت پسرشو پر کرد از فرداش شوهرم گفت بعد زایمان میارم خونه مامانت دوست داره نگهت داره بیاد خونه‌ خودمون، به روم نیاوردم مامانت پرت کرده من که کار خودمو میکنم میرم خونه مامانم ولی دل چرکینم از خانواده شوهر، واقعا چهرفتاری باید با اینا کرد؟ 

ولشون کن بابا...من ک تو یه ساختمونم باهاشون طبقه سومم،حالا تا الا نشده یه بار بگه غذا درس نکن،سر ظهر یه بشقاب کوچولو میده،اونم زنگ میزنه بیا ببر😑😑

اگ نرمم هزارتا حرف درس میکنه اعصاب ندارم

یه بار یه ماشالله از دهنش در نیومد حالا واسه همه خودشو جر میده و هزارتا موضوع دیگه

ولی بیخیالش خدا مامانتو حفظ کنه..همچنین مامان خودمو ک هوامو داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا من کاری نکردن تازه بعضی موقع که خودم میرم اصلا تعارف شام بمونم نکردن تازه هر وقت میرم دست پر&nbs ...

حرصم میگیره من، تو دعوا به شوهرم میگم خانواده ات هیچ کاری نکردن بچه ام بیاد قربون صدقه اش برن همش تظاهره تا تودلم بود محل که ندادن

ولشون کن بابا...من ک تو یه ساختمونم باهاشون طبقه سومم،حالا تا الا نشده یه بار بگه غذا درس نکن،سر ظهر ...

واقعا ولی من بدم میاد بچم به دنیا بیاد ابراز علاقه کنن اگه نوه اشون مهم بوذ تن با داریم هوامو داشتن

حرصم میگیره من، تو دعوا به شوهرم میگم خانواده ات هیچ کاری نکردن بچه ام بیاد قربون صدقه اش برن همش تظ ...

عزیزم....حالا شوهر من میگه باید زنگ بزنم گله کنم از مامانت ک چدا حواسش پیت نیست و....

گفتم از مامانت چرا گله نمیکنی،می گفت خوب اون حواسش ب دخترای خودش هست..مامانت باید حواسش ب تو باشه 😑😑😑

من پدرشوهرم گاهی زنگ میزنه حالمئ میپرسه 

خواهرشوهرمم هم پیام میده هم زنگ میزنه ، میپرسه چیزی هوس نکردی چیزی لازم نداری ، 

ولی خب اگر نمیزدن هم ناراحت نمیشدم ، چون واقعا انقد همه تو زندگیشون درگیرن که نمیشه توقع داشت

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
واقعا ولی من بدم میاد بچم به دنیا بیاد ابراز علاقه کنن اگه نوه اشون مهم بوذ تن با داریم هوامو داشتن

من گفتم بچم ب دنیا میاد نمیزارم دس بزنن سر این کاراشون...

من این حرفا و کارا برام مهم نیست سر اینکه دختر بود و چرت میگفتن میخوام نزارم نزدیکش بشن

عزیزم....حالا شوهر من میگه باید زنگ بزنم گله کنم از مامانت ک چدا حواسش پیت نیست و.... گفتم از مامان ...

دقیقا شوهر منم عقیده اش اینه میگه مادرت باید بیاد حواسش بهت باشه، مامان من وظیفه نداره میگم پس به دنیا هم بیاد مامانت حق نداره قربون صدقه الکی بره، آنقدر حزصم میگیره تازگیا شبا زنگ میزنه هی از پسرش میپرسه زنت چی شام گذاشته می‌ترسه پسرش گشنه بخوابه، به جا اینکه به پسرش یاد بده تو با داریم کمکم کنه نگران غذا پسرشه، خیلی ازشون بدم اومده نمیدونم کجا صدام در میاد فعلا فقط دارم تحمل میکنم 

دقیقا شوهر منم عقیده اش اینه میگه مادرت باید بیاد حواسش بهت باشه، مامان من وظیفه نداره میگم پس به دن ...

بیخیال عزیزم...بخاطر این چیزا خودتو ناراحت نکن

من یه بار غذا گذاشته بودن اومدن خونه خیلی دلم خواست رفتم گفتم وای چ بویی و.....یعنی یه جوری که متوجه شدن ک دوس دارم

گفت هنوز دم نکشیده راستم گفت،بیا بشین تا اماده مسشه گفتم ن عذام رو گازه،اومدم بالا گفتم حتما اماده بشه میفرستن برام...باورت‌میشه نفرستادن😑😑😑😑

من پدرشوهرم گاهی زنگ میزنه حالمئ میپرسه  خواهرشوهرمم هم پیام میده هم زنگ میزنه ، میپرسه چیزی ه ...

من خواهر شوهرم حامله بوذ خیلی هواشو داشتم مدام حالشو می‌پرسیدم و جایی میخواست بره می‌بردم، سر همین ناراحت اون چرا این مدلیه پارسال بچه ام داشت سقط میشد به خاطر قلبش که تشکیل نشد هی پیام میداد میگفت صدا قلبشو شنیدی میبینی چه قشنگه، به شوهرم یه بار گفتم الان که بچه سالمه صدای قلبش قشنگ نیست راجع بهش بپرسه، بعد میگه عمه از خاله عزیزتره آدم حرصش میگیره اگه عزیز بود حال بچمو میپرسیدی به دنیا بیاد نمیزارم سر این رفتاراش محبت الکی به بچه ام کنه 

بیخیال عزیزم...بخاطر این چیزا خودتو ناراحت نکن من یه بار غذا گذاشته بودن اومدن خونه خیلی دلم خواست ...

خیلی بیشورن من هوس کشک بادمجون مادرشوهرمو کردم اویل بارداری خواهرشوهر نزاشت درست کنه گفت زنگ بزن دستورشو بده خودش درست کنه بعد دو روز بعدشدیدومش تو حرفاش گفت احتترین غذا کشک بادمجونه یعنی چراگفتم درست کنه مادرش، خیلی دلم سوخت هیچ وقت یادم نمیره رفتارشون

من خواهر شوهرم حامله بوذ خیلی هواشو داشتم مدام حالشو می‌پرسیدم و جایی میخواست بره می‌بردم، سر همین ن ...

اگر اینطوره که حق داری ناراحت باشی 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻